Neće biti pumpe u naselju Stepa Stepanović

Tanjug

25. 03. 2017. u 22:55

Građevinska direkcija odustaje od izgradnje benzinske pumpe u naselju Stepa Stepanović

Неће бити пумпе у насељу Степа Степановић

Foto V. Danilov

Građevinska direkcija odustaje od izgradnje benzinske pumpe u naselju Stepa Stepanović, saopšteno je večeras iz opštine Voždovac.

Kako se navodi, to je učinjeno na inicijativu predsednika gradske opštine Voždovac i po odobrenju predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, a pošto je deo stanovnika tog naselja izražavao protest povodom namere da se izgradi pumpa u njihovom kraju.

Prema rečima predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića, cilj rukovodstva opštine, grada i republike je jedinstven - bolji zivot svih građana i zalaganje za njihove interese.

"Nas su izabrali građani, mi smo tu da reššavamo njihove probleme, da uvažavamo njihove sugestije, jer samo zajedničkim radom i slogom možemo da ostvarimo bolje uslove zivota i napredak. Hvala premijeru Aleksandru Vučiću na razumevanju i vremenu koje je uspeo da odvoji za reššavanje problema stanovnika naselja Stepa Stepanović", rekao je Savić povodom odluke koja će obradovati stanovnike u Stepi, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

aleksandar grozni

26.03.2017. 06:09

Ma najbolje da izgradite petro hemisku industriju umesto benzinske pumpe?.

dzordz

29.03.2017. 10:22

taj plac za pumpu je idealno mesto za neku komercijalnu delatnost. za trzni centar nema zainteresovanih, pijaca je planirana iznad samoposluge. mislim da su protestanti sebi nacinili medvedju uslugu. doci ce im neki kontroverzni biznismen i naciniti neki cudni poslovno stambeni objekat.