• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štrumpfovi se vraćaju! (FOTO, VIDEO)

Izvor mondo.rs

Stiže sinhronizovana verzija trećeg nastavka animiranog filma

U restoranu McDonald’s Bezistan održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen novi bioskopski nastavak legendarnih Štrumpfova pod nazivom "Štrumpfovi: Skriveno selo"!

Treci nastavka ovog popularnog animiranog serijala prikazuje Štrumpfetu koja ce se uz pomoc tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magicnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to ucini zlocesti carobnjak Gargamel.

Povezane vesti

Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbudenjima i opasnostima, naši junaci uskoro ce otkriti najštrumpfasticniju tajnu u svojoj istoriji.

Dragan Vujic Vujke (reditelj), Tamara Aleksic (Štrumpfeta), Slobodan Boda Ninkovic, Andela Jovanovic, Bojan Peric (Kefalo), Andelka Prpic, Srdan Timarov, Iva Stefanovic, Ðorde Stojkovic (Trapa) i mnogi drugi predstavljaju samo deo ekipe koja je sinhronizovala film, kojoj se pridružio I veliki broj licnosti iz javnog života, kojima gluma nije primarno zanimanje, poput Sandre Perovic, Vladimira Jelica, Saše Placevica – Dr Feelgooda, Milana Gromilica, Inspektora Blaže  i Milana Inica Yasserstaina.

Veliku pažnju glumaca Bojana Perica i Tamare Aleksic  privukle su danas prikazane figurice plave družine, koje ce se od 31. marta naci u svim McDonald’s restoranima u Srbiji u okviru Happy Meal ponude.

Animirani 3D film "Štrumpfovi: Skriveno selo" moci cete da pogledate na ekskluzivnim projekcijama od 25. marta, a na redovnom repertoaru svih bioskopa ce se naci od 30. marta u distribuciji distributerske kuce Con film.

Štrumpfovi sihnronizovani trejler
Izvor: YouTube


Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE