Radulović: Nismo svi isti, ja ću sve što kažem i uraditi

Predsednički kandidat Dosta je bilo Saša Radulović obišao je Gornji Milanovac gde je rekao da očekuje da će biti drugog kruga predsedničkih izbora, kao i da će DJB podržati bilo kog kandidata opozicije, a da je uveren da će to biti on. Radulović je posetio i Priboj gde je građanima poručio da ih je premijer Aleksandar Vučić slagao da će uvesti red u Fabriku automobila Priboj (FAP) i dodao da on nigde nije uveo red.

Saša Radulović obišao je Gornji Milanovac gde je rekao da očekuje da će biti drugog kruga predsedničkih izbora, kao i da će DJB podržati bilo kog kandidata opozicije, a da je uveren da će to biti on.

Tvrdi i da podrška DJB raste.

"Obilazimo celu Srbiju i mislim da su moje šanse da uđem u drugi krug najjače", smatra Radulović.

Takođe ocenjuje da se Aleksandar Vučić "plaši" i da zato ne želi da ide u tv duel.

Tokom obilaska Priboja, građanima je poručio da "Aleksandar Vučić nigde nije uveo red".

"Slagao vas je za FAP, kao što je slagao i za Ikarbus, Petrohemiju, Prvu Petoletku, RTB Bor, Srbijagas i sve drugo. Ne samo da nije uveo red nego je mene sprečio da to uradim 2014. godine, zbog čega sam podneo ostavku", rekao je Radulović građanima Priboja.

Kako se navodi u saopštenju, Radulović je pozvao građane da izađu na birališta i glasaju, odnosno da ne poveruju u priče da su svi političari isti.

"Nismo svi isti. Ja nisam isti. Ja stojim iza svake reči koju izgovorim i sve ono što kažem ja ću i uraditi", rekao je Radulović.

Pokret "Dosta je bilo" ocenio je ranije danas da aktuelni premijer i predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić planira da fiktivnim glasovima sa Kosova i Metohije ostvari pobedu već u prvom krugu.

U saopštenju "Dosta je bilo" navodi se da je Vučić procenio da mu za pobedu u prvom krugu nedostaje oko 60.000 glasova i da je zbog toga na sinoćnoj sednici Republičke izborne komisije pribegao, kako se navodi, "starom dobrom Miloševićevom metodu - obezbeđivanju fiktivnih glasova sa Kosova i Metohije".

Republička izborna komisija usvojila je noćas, dva sata posle ponoći, Uputstvo za sprovođenje glasanja na izborima za predsednika Srbije 2. aprila na Kosovu i Metohiji, za koje je procenjeno da bez podrške Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) ne mogu biti bezbedno sprovedeni.

"Uputstvo predviđa da se, po zatvaranju birališta, džakovi sa glasačkim listićima transportuju van južne pokrajne i da se prebrojavanje glasova i utvrđivanje rezultata obavlja u Vranju i Raškoj. Koza će, dakle, čuvati kupus, kao i na prethodnim izborima", navodi u saopštenju "Dosta je bilo".

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво