• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS

Izvor MONDO/Agencije

Nataša Jeremić, supruga Vuka Jeremića, podnela krivičnu prijavu protiv SNS, Aleksandra Vučića i Milenka Jovanova.


Advokat Vladimir Gajić je izjavio da je Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića i potpredsednika SNS Milenka Jovanova zbog saopštenja u kojem je označavaju kao šefa narko tržišta u Srbiji.

Gajić je novinarima rekao da je krivična prijava podneta jer postoji osnovana sumnja da je SNS kao pravno lice izvršio krivično delo lažno prijavljivanje, Vučić za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica i Jovanov za krivično delo lažno prijavljivanje, prenosi Fonet.

Vučić: Dvostruki aršini i najgore licemerje VIDEO

Supruga Vuka Jeremića: Ovo su strašne laži


Nataša Jeremić je prijavu podnela danas Trećem osnonom javnom tužilaštvu u Beogradu, rekao je Gajić, na osnovu Zakona o odgovornosti pravnih lica za izvršena krivična dela, protiv Vučića kao podstrekača u odnosu na glavnog izvršioca, a to je Jovanov.

Očekujemo da će tužilaštvo brzo reagovati po ovoj prijavi, dodao je Gajić.

U prijavi se navodi da je SNS objavila 20. marta saopštenje "Jovanov: Najveća kriminalna banda je u okruženju Vuka Jeremića na čelu sa šefom narko tržišta Natašom Jeremić".

U razlozima sa podnošenje krivične prijave se navodi da je SNS objavila to saopštenje u nameri da za sebe ostvari političku korist, tako što će lažnim prijavljivanjem oštećene Nataše Jeremić, koja je supruga Vuka Jeremića zvaničnog kandidata za predsednika Republike na izborima 2. aprila, naneti političku štetu konkurentu na izborima.

Time će SNS za sebe i Aleksandra Vučića kao predsedničkog kandidata SNS ostvariti političku korist, dodaje se u prijavi.

Aktivisti i pristalice Vuka Jeremića okupili su ponovo na Terazijama, ispred redakcije Informera, kako bi izrazili negodovanje zbog napada na njihovog aktivistu u ponedeljak kada su glavnom i odgovornom uredniku Draganu J. Vučićeviću odneli kutiju sa porukama.


Komentari 48

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kosovo

Sta hocete vise bili ste na vlast i pokazalu svoju sposobnost

Pamtim,ali i pričam drugima!

Smešno.

Katastrasno!!!

A prijava za knjigu koju nije vratio trideset i pet godina?!?!

special image