Horoskop za 23. mart

Zabava - Četvrtak 23.03.2017 - 07:04

Pred vama je horoskop za četvrtak 23. mart. Sa srećom.

Horoskop za 23. mart. Sa srećom. Horoskop za 23. mart. Sa srećom.

OVAN
Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Uzalud insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u Vašu korist. Oslonite se na svoju pamet i sposobnosti. Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje, deluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak. Sugestija: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, prijaće Vam relaksacija.

BIK
Sve činite najbolje što možete, ali uvek postoji neko ko Vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike, koji Vam postavljaju otežavajuće uslove ili iznenada stvaraju dodatne komplikacije. Važno je da Vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na Vama je da zavedete osobu koja Vam se dopada. Sugestija: Potreban Vam je »recept za dobro raspoloženje«.

BLIZANCI
Važno je da napravite dobar izbor i da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja. Nemojte dozvoliti da se loš dijalog, negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije. Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, smanjite napetost.

RAK
Ishod u poslovnim planovima koje imate u većoj meri zavisi od nečijeg uticaja, stoga budite iskreni pred jednom starijom osobom. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta i poriv za pobedničkim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Možda neko od Vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate. Sugestija: Izbegavajte različita psiho-fizička opterećenja.

LAV
Nova neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće Vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se ne zanosite poslovnim temama koje predstavljaju potencijalni rizik. Nemojte precenjivati lične mogućnosti. Primećujete da Vaše želje ili poruke ne dopiru do partnera. Ne volite da Vas neko drži u svojoj senci ili u emotivnoj neizvesnosti. Sugestija: Izbegavajte konfliktne ili stresne situacije.

DEVICA
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh ili na poslovno-finansijski promašaj. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku. U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

VAGA
Umesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspeha, do Vas dopiru neodredjeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima. Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljiviji. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

ŠKORPIJA
Nalazite se u dilemi izmedju više poslovno-finansijskih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava Vaše osnovne kriterijume ili interesovanja. Svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku. Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu, zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama. Sugestija: Prijaće Vam neka društvena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje i opuštanje.

STRELAC
Delujete nezainteresovano za različita pitanja koja Vam postavlja jedna starija osoba. Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje Vam objektivna procena. Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost, da iznenada promenite svoje mišljenje. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

JARAC
Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobidjete. Tražite lakše rešnje, ali sve sto pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Neko Vam daje do znanja, da nema previše razumevanja za Vaše poslovno-finansijske zahteve. Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist. Sugestija: Prihvatite poziv za izlazak, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

VODOLIJA
U susretu sa saradnicima postoje različiti nesporazumi i to Vam daje za pravo da insistirate na istini. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite veću energičnost u odredjenim situacijama. Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

RIBE
Ukoliko Vas je neko povredio lošim postupcima ili nedoličnim ponašanjem, kontrolišite svoje nezadovoljstvo. Poslovne situacije ne treba da doživljavate suviše emotivno. Izbegavajte rivalstvo sa nekom uticajnom osobom. Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad ni velike reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima i pokažite kako činite ono što obećavate. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji i uredniji način života.

astrolook.com

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: