VRŠNJAČKO NASILJE U ALEKSINCU: Pretučen dvanaestogodišnjak - zbog doručka!

M. P.

22. 03. 2017. u 14:22

Dvanaestogodišnji učenik Osnovne škole „Vožd Karađorđe“ povređen je u obračunu sa vršnjakom iz iste škole. Dečak završio u KC Niš, ubrzo pušten kući

ВРШЊАЧКО НАСИЉЕ У АЛЕКСИНЦУ: Претучен дванаестогодишњак - због доручка!

Osnovna škola „Vožd Karađorđe“ u Aleksincu Foto: Fejsbuk

NIŠ – Dvanaestogodišnji učenik Osnovne škole „Vožd Karađorđe“ iz Aleksinca povređen je danas u 9,45, u fizičkom obračunu sa vršnjakom iz iste škole.

Incident se dogodio tokom odmora između drugog i trećeg časa, u pekari preko puta škole, a povređeni mališan završio je onesvešćen u Kliničkom centru u Nišu

Dečaci su se posvađali oko mesta u redu za kupovinu doručka. Usledila je tuča ispred pekare, a od jednog udarca dvanaestogodišnjak je pao u nesvest.

- Hitna pomoć je intervenisala, a povređeno dete je prebačeno u Klinički centar u Nišu'- kaže za Novosti direktor Osnovne škole Vožd Karađorđe Milan Veljković. - Profesor fizičkog vaspitanja Nebojša Ćirić je odmah nakon incidenta pozvao Hitnu pomoć i policiju. Dečak je na Neurohirurškoj klinici, gde će biti urađena sva potrebna ispitivanja. Posle incidenta pozvani su roditelji oba učenika, a od deteta koje je zadalo udarac uzeta je izjava.

Policija nam je potvrdila da je dobila prijavu o vršnjačkom nasilju u osnovnoj školi u Aleksincu, ali nije želela da saopšti više detalja.

Direktor Kliničkog centra u Nišu profesor dr Zoran Radovanović kaže da je povređeno dete iz hraniteljske porodice, da se zove Žikica.

- Na sreću, dete nema ozbiljnije povrede. U pitanju su ogrebotine i modrice. Dečak je dovezen u Klinički centar u svesnom stanju. Ispitali su ga neurohirurg i dečiji hirurg. Pošto nema ozbiljnijih povreda pušten je kući - rekao nam je direktor Radovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

SMOKI

22.03.2017. 15:21

Problem nasilja medju decom je sve veci i veci,jer niko nista konkretno ne preduzima.Glavni krivac je DRZAVA.Zato sto je sama unistila svojim idiotskim zakonima i ono malo PORODICE sto je ovoj jadnoj zemlji ostalo. Osmocasovno radno vreme je bilo i bioloski i prirodno radno vreme.Zamislite 16 sati provesti sa svojom decom. NEMA cene.Uvesti jos jedan zakon.Nastavnici na kraju skolske godine moraju dati svoj sud o vaspitanju deteta.To znaci da se dete moze oduzti onima koji ga nevaspitavaju.

Aleksandar

22.03.2017. 16:28

dok sam ja isao 96-e u MOC takve stvari smo sami resavali drugacije bez da je iko sta saznao i da brujale novine o tome, nepadne mu vise sigurno na pamet da te pipne a posle opet pijete kafu zajedno