≫ 

Pijan pravio haos: Otac petoro dece, sa šestim na putu, lopatom demolirao automobile po Leskovcu

Nasilje i vandalizam desio se u Ulici Majora Tepića, ispred zgrade B3 oko 22 časa

  • 2

U leskovačkom naselju Dubočica nastao je sinoć haos kada je pijani mušakarac, star 34 godine, lopatom demolirao tri automobila i polupao komšijske prozore, pa čak i nasrnuo na komšije.

NAPAD NA PREDSEDNIKA UPRAVNOG ODBORA RTS: Demoliran automobil Vladimira Vuletića! (FOTO)

Nasilje i vandalizam desio se u Ulici Majora Tepića, ispred zgrade B3 oko 22 časa.

Ovaj Leskovčanin, otac petoro dece i sa šestim na putu, polupao je prozore na prizemlju ulaza broj 8 te zgrade i šoferšajbne i krovove tri automobila, među kojima je bio i službeni "Škoda fabia" u vlasnistvu firme "Merkator".

Portparol PU Leskovaac Boban Zdravković rekao je da je u pitanju nasilje i da je nasilnika privela policijska patrola, prenosi jugmedija.rs.

Nezvanično saznajemo da je ovom polučasovnom divljanju, navodno, prethodila porodična svađa izavana pijanstvom, te da je, navodno, taj muškarac najpre polomio prozore stana svoje tašte i tasta, a potom je nastavio da divlja i na ulici. Drugi, pak, pominju svađu s komšijama.

Očevici pričaju još pričaju da su stanovnici Dubočice bili veoma uznemireni te da su se okupili na mesto događaja, ali čovek sa lopatom je tom prilikom nasrnuo i na njih, a mladiću, koji je pokušao da ga smiri, opalio dva šamara.

Takođe pričaju da je nasilnika policija jedva savladala.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ Izvor: jugmedija.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzekidzoni

    22. mart 2017 | 22:11

    Nek je ziv i zdrav samo neka gleda decu tu a to sto je malo senlucio desi se. Ako nema posao dajte mu jer je covek junak sa dace Bog sestoro dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA