≫ 

Bliže su nego što mislimo: NLO hvatači pronašli bazu vanzemaljaca?

Na fotografijama se takođe pojavljuje neobičan trouglasti krater čije jasne linije dovode u pitanje prirodno poreklo

  • 2

Novi satelitski snimci, napravljeni orbitalnom sondom koja sedam godina kruži oko Zemljinog prirodnog satelita, snimili su čudne formacije na površini Meseca.

Snimljen super svemirski brod: NASA momentalno "korigovala" prenos uživo, svi misle da krije vanzemaljce (VIDEO)

Lansiraće specijalni teleskop 2018. godine ka dokazima za okeane i život na novim planetama: Sve što treba da znamo o otkrićima NASA (VIDEO)

"NLO hvatači" proučavali su fotografije na kojima su konstrukcije za koje neki misle da bi mogla biti baza vanzemaljskih bića.

Ufolozi smatraju da NASA već duže skriva te informacije od javnosti. Na fotografijama se takođe pojavljuje neobičan trouglasti krater čije jasne linije dovode u pitanje prirodno poreklo. Neobično je i to što se trouglasti krater ne pojavljuje na drugim fotografijama koje je sonda kasnije napravila.

Ufolozi veruju da su ti snimci uhvatili olupinu vanzemaljskog broda koji se srušio na Mesec, a videli su navodno i niz otisaka stopala koji su vodili ka misterioznom objektu.

Drugi pak, objašnjenje za ovaj fenomen vide u pareidoliji, dobro poznatoj iluziji koja čini da vidite neobične formacije i konture (uključujući kamenje i senke) kao nešto "organizovanije" i samim tim razumljivije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    21. mart 2017 | 07:49

    Pa kakvi su to vanzemaljci ako im se brod skenjao? Da im ga neko nije ukrao, vozio dok nije ostao bez goriva, gurnuo ga u jarak i pobegao?

  • dr. Rusofil

    21. mart 2017 | 12:18

    Gluposti,niti postoje sonde ni slke mjeseca sem sa zemlje i aviona,mjesec nije stjena nego neka vrsta holograma pa ljudi kupite prosjecan teleskop i skontat cete da se mogu vidjeti Vjezde kroz mjesec, i kad se on pomjeri te iste ostaju na istom polozaju... ono glupo zvuci al uzmi i pogledaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA