20. mart  2017. 23.44  | Izvor: Tanjug

Kraljevo: Petorica "iz štaba Jakovića"uništavala imovinu SNS

BEOGRAD -

Pet članova Lokalnog fronta, iz štaba Saše Jankovića, večeras je uništavalo imovinu Srpske napredne stranke u Kraljevu gradu i oštetilo bilborde koje je zakupila ta stranka.

"SNS poziva nadležne državne organe da odmah reaguju i privedu počinioce, da učine sve kako bi obezbedili javni red i mir, i da ne dozvole sprovođenje očiglednog cilja Saše Jankovića i njegovih saradnika - stvaranje haosa i nemira u Srbiji", piše u saopštenju naprednjaka.

Kako se ističe, sada je svima jasno da je Janković direktni nalogodavac protivzakonitih radnji i da je, nakon laži i pretnji, počeo da sprovodi i fizičko nasilje širom Srbije.

U saopštenju se napominje da najbliži saradnici "bivšeg lažnog zaštitnika građana i dosovskog kandidata" Saše Jankovića, nastavljaju sa nasiljem širom Srbije.

Do incidenta u Kraljevu dolazi nakon otvorenih pretnji najbližih saradnika Jankovića i eksplicitnog govora mržnje, koji su pozivali na vešanje svih onih građana koji podržavaju Aleksandra Vučića, koji su govorili da je realno da Vučić dobije metak u čelo, i pretili da će šamarati, tući i linčovati narod kao što su radili 2000. godine, obećavali da će se u Srbiji pucati kao u Makedoniji, primećuje SNS.

Tagovi
Broj komentara: 4

Sremac  21. 03. 2017. | 02:41
Odmah državni tužilac,da pokrene krivicni postupak protiv vinovnika ovog slučaja,a ako se ispostavi da je taj kriminal delo samog predsedničkog kandidata,iskljuciti ga iz daljnjeg političkog procesa!Koja je to politika,koja je to retorika,kakva crna vešanja,kakve crne pretnje,pa svaka batina ima dva kraja?!Nekome je izgleda stalo da se Srbi međusobno zakrve,ovde je dosta odgovornisti i na bezbedonosnim službama,ili je pak upravo i cilj pojedinaca iz tih službi,što gore to bolje,a nebih isključio ni momenat mešanja zemalja iz regiona?!
bane  21. 03. 2017. | 09:35
Jankoviceva kampanja je izgleda dobila novu dimenziju.
Mara  21. 03. 2017. | 10:06
Uobicajena pojava za predizbornu kampanju, koja se ni po cemu ne razlikuje od svih prethodnih.
Milica  21. 03. 2017. | 12:58
Eto čime se opozicija bavi, umesto da uspostave kontakt sa građanima....