Muškarci čekaju u redu da bi od seksi šankerki kupili kafu: Kada budete videli kako izgledaju, biće vam sve jasno (FOTO)

Preduzetnica Karli Džo, vlasnica je biznisa koji je postigao veliki uspeh, skupivši desetine hiljada pratilaca na društvenim mrežama

  • 4

Jedan kafić u Vašingtonu svoje posetioce mami šankerkama u bikiniju. "Bikini beans espresso", koji svoju filijalu ima i u Arizoni, radnice oblači samo u bikini. Neke devojke skidaju i gornji deo, pa strateška mesta prekrivaju samo nalepnicama.

Fotografije Zvezdine TV voditeljke u bikiniju će mnogima ulepšati dan (FOTO)

Preduzetnica Karli Džo, vlasnica je biznisa koji je postigao veliki uspeh, skupivši desetine hiljada pratilaca na društvenim mrežama, kao i maksimalni "rejting" od pet zvezdica na Jelpu.

Vlasnica tvrdi kako ništa nije ponižavajuće za žene već ih tako osnažuje.

We're all smiles here at Bikini Beans!

- Kao prvi bikini barista šop u Arizoni, želimo da osnažimo žene da se osećaju dobro - piše na njihovoj službenoj stranici. Nimalo iznenađujuće, gosti su uglavnom oduševljeni muškarci. Ali, nisu svi oduševljeni. Gradski odbornik Majk Fejgan želeo je da zabrani rad u bikiniju, ali nije uspeo.

- Trebalo bi da je sve u kafi, a ne u ženskom telu - rekao je i dodao da ne želi da poteže argument dece, ali da je reč i o tome. S njim se složila i komšinica iz kvarta, majka četvorogodišnje dece.

- Problem nije što su to deca videla, nego kako malom detetu objasniti zašto žene bez majica serviraju kafu i zašto toliko muškaraca čeka u redu.

Jedna od radnica, Britani Paterson rekla je za People da nema problema s porodicama i decom.

- Čitave porodice dolaze ovde i svi me vole - smatra ona.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: nzherald.co.nz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA