Majka umrla, sin se ubio nožem

S. SRETENOVIĆ

28. 02. 2017. u 10:16

U beogradskom naselju Kotež pronađena beživotna tela Dragana i Jasmine Stančetić. Dragan pozvao brata i pred njim sebi oduzeo život. Čeka se obdukcija

Мајка умрла, син се убио ножем

ŠOK Komšija Radiša Lj. / Zapečaćen stan / Foto: Zoran Jovanović

DRAGAN Stančetić (49) i njegova majka Jasmina pronađeni su u ponedeljak ujutru mrtvi u svom stanu u beogradskom naselju Kotež u Ulici Slavka Kolara broj 8. Prema nezvaničnim informacijama, Jasmina je umrla prirodnom smrću, nakon čega se njen sin ubio nožem.

Prvi rezultati istrage pokazali su da na telu nesrećne žene nije bilo vidljivih povreda, pa se pretpostavlja da joj je iznenada pozlilo. Navodno, čim je Dragan shvatio da mu je majka mrtva pozvao je brata koji je došao sa Bežanijske kose. Pred njim je zario sebi nož u srce i na mestu ostao mrtav.

Ekipe Hitne pomoći odmah su izašle na teren, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt majke i sina. Na policijskom uviđaju koji je dugo trajao nalazile su se dve ekipe zajedno sa forenzičarima. Tela preminulih prebacili su na Institut za sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija.

Prema priči komšija, buka je često dopirala iz stana Stančetića koji se nalazi u suterenu. Nekada su bili toliko glasni da susedi nisu mogli da spavaju. Od nedelje nije se čula nikakva galama, pa su neki od njih odmah posumnjali da nešto nije u redu.

- Čuli smo od policije kako je Dragan nakon što je pronašao mrtvu majku, pozvao brata i po njegovom dolasku oduzeo sebi život - kaže jedna od stanarki zgrade Stanka Kolara 8.

Komšije porodice Stančetić kažu da je Dragan imao problema sa alkoholom, ali da nikada nije pravio probleme.

- Nisam video da se sa nekim druži, uvek je bio sam, kao i njegova majka - kaže Radiša Lj., Stančetićev sused.

* TRAGEDIJA Zgrada u kojoj su živeli Jasmina i Dragan Stančetić / Foto: Zoran Jovanović


ZAPEČAĆEN STAN

U SUTERENU zgrade u Ulici Slavka Kolara stan Stančetića je nakon policijskog uviđaja zapečaćen. Naime, reporteri "Novosti" su na vratima zetekli upozorenje na kome piše da se objekat ne sme otvarati bez odobrenja policije Beograd. Obaveštenje je postavljeno u ponedeljak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije