Šanel je lansirao novu torbu za 2017. godinu, i dao joj čuveno ime!

Kada su torbe u pitanju modna kuća Šanel visoko je na listi potražnje za klasičnim komadima sezone. Model 2.55 odavno je postao klasik, a vremenom mu se približila i takozvana Dečačka torba (Boy bag) lansirana 2011. Sada nam je ovaj brend lansirao novi hit pod imenom Gabriele, a da li će dostići slavu svojih prethodnica vreme će pokazati.

Foto s leva na desno: @nolimitvirtualreality; @superdacob

Torba je prikazana u Septembru u okviru prolećne Šanel kolekcije, a sam kreator, Karl Lagerfeld, ispričao je da je inspiraciju dobio posmatrajući naočare za virtualnu stvarnost.

Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte i…Ovo su stvari koje svaka žena može da kupi na muškom odeljenju

Kliknite na sledeću stranu…

Kao i većina Šanel torbi, i Gabriele model pojaviće se u oko šest verzija: u hobo stilu sa jednom ručkom, sa duplom ručkom u vidu lanca, kao ranac, u ceger varijanti, u vidu vrećice i sa dugačkim kaišem. Svi ovi modeli pretenduju da budu veliki hit na ulicama širom sveta.

Foto: Guliver/Getty Images

Pitate se zašto Gabriele? To je prvo ime čuvene Koko Šanel. Modna kuća na čelu sa Karl Lagerfeldom odlučila je da, osim torbe, ove godine lansira i istoimeni parfem, a sve u čast legendarne osnivačice brenda i prve žene u modnom svetu.

Foto: Guliver/Getty Images

Tagovi: