KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

„Tigrice“ spremaju revanš Jagodinkama

Pred rukometašicama Radničkog je meč 16. kola Super lige Srbije, u kome će ugostiti starog znanca, ekipu Jagodine.

Trijumf u Inđiji prethodnog vikenda podigao je nivo optimizma u redovima nekadašnjeg prvaka Srbije pred sutrašnji duel sa Jagodinkama. Dodatni motiv za popularne „tigrice“ predstavljaće i želja da se svojim rivalkama revanširaju za poraz u prvom delu sezone (24:37).

Jagodina igra dobro ove sezone i zna da iznenadi na gostujućem terenu, što su najbolje na svojoj koži osetile rukometašice aktuelnog šampiona Srbije Bekamenta u osmom kolu. Jagodinke su slavile u sred Aranđelovca i pokazale da su izuzetno neugodan protivnik.

Shodno tome, iz Radničkog poručuju da poštuju svog rivala, ali su sigurni da imaju neophodan kvalitet da upišu nova dva boda.

– Utakmica sa Železničarom u Inđiji je pokazala da posedujemo kvalitet i ta pobeda nam je mnogo značila da se psihički oporavimo od prethodnih loših rezultata. Jagodina raspolaže velikim fondom igračica, koje u svakom trenutku mogu da pruže dobru partiju. Vredno smo radile na pripremi utakmice i nadamo se da ćemo uz podršku sa tribina ubeležiti nove bodove. – poručila je pivot Radničkog Jovana Jelesijević.

Utakmica između Radničkog i Jagodine igre se sutra u hali „Jezero“ sa početkom u 18 časova.

Foto: Simona Blagojević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!