(VIDEO) GOCA KROZ SUZE PROGOVORILA: Nije mi dobro, POVREĐUJEŠ me svojim pevanjem!
Foto: PrintScreen

NIJE MOGLA DA PROGOVORI

(VIDEO) GOCA KROZ SUZE PROGOVORILA: Nije mi dobro, POVREĐUJEŠ me svojim pevanjem!

Stars -

Roko Blažević (15) predstavio se poslednji u petom krugu "Pinkovih zvezdica", pesmom Parnog valjka ''Molitva''.

Roko je dobio svih pet glasova stručnog žirija i plasirao se u naredni krug takmičenja, a voditeljka Marijana Mićić prokomentarisala je da je Blažević svojim spektakularnim nastupom hipnotisao članove žirija."Uživala sam, hvala ti. Ja sam žmurila trećinu pesme, takav užitak nisi davno stvorio glasom kao večeras. Ti si izgrađen pevač, imaš fantastičan glas, dobru kontrolu, emocije, bravo. Uvek izgoriš na bini do kraja", rekla je Jelena.

"U tebi je toliko života i iskustva iako si veoma mlad. Ti si sjajan, ja tebe više uopšte ne gledam kao takmičara u ovoj sezoni. Ja sam izgovorila da si se ti već u startu nametnuo kao pevački favorit. Smatram te pevačkim pobednikom ovog takmičenja", rekla je Leontina.

foto Printscreen
foto Printscreen

"Ja ću samo da te zamolim da jednog dana kada budeš imao koncert da me pozoveš da sedim, da uživam i da se raspilavim. Po mom skromnom mišljenju ti si sigurno buduća velika pevačka zvezda. Ti pevaš celim svojim telom i celom svojom pojavom. Celo tvoje biće je muzika. Ja se osećam veoma ranjivo kada ti pevaš, to je mnogo teško postići", poručila je Goca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja