Zadruga

Parovi

Nenad Macanović Bebica preti Zoli! On je mrtav čovek! (VIDEO)

Pojavio se snimak iz apartmana na kome se čuje i vidi Nenad Macanović Bebica kako preti Lazaru Čoliću Zoli. Odnosno Miljani Kulić govori "On je mrtav čovek"!

Nenad Macanović Bebica preti Zoli! On je mrtav čovek! (VIDEO) Screenshoot/youtube




Miljana Kulić nedeljama ne može da odluči da li će biti u vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom ili nekadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.



Ljubavni trougao iz "Zadruge" ne prestaje da intrigira javnost, a njihove svađe i pomirenja šokiraju sve iz dana u dan. Ipak, Miljana je za crnim stolom presekla i ispričala cimerima šta želi.



- Ja ovo više ne mogu da slušam, da mi neko daje periode. Ja neću da uđem u vezu sa Zolom, hoću da se pomirim sa Bebico,m. Ako Nenad dozvoli da se družimo Zola i ja - pričala je Miljana.

Sada se na Tiktoku pojavio snimak iz apartmana, na kojem se može čuti kako Bebica govori Miljani da je Zola "mrtav čovek" i da sprema osvetu za njega.


"To nisi ti, 'ej! Je l' ga voliš? J**aću mu mater! On je mrtav čovek, ja ti to obećavam, ti to dobro znaš", pretio je Macanović.

"Ne želim, neću, idi", odupirala se Kulićeva.

"Dođi ovamo", bio je uporan Bebica.

Video snimak pogledajte OVDE.






Inače, nedavno je Miki Đuričić priznao Zoli da je u strhu od Nenada Macanovića, te ga je upozorio na njega.

"Mislim da će da nas pobije dok spavamo. On ako prezupči, ti si mu glavni krivac za sve", pričao je Miki, a o tome možete čitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>