PayPal pod istragom zbog pranja novca

- Dobili smo sudski poziv od američkog Ministarstva pravosuđa u kom se traži da napravimo određene izveštaje o istoriji našeg programa protiv pranja novca - navela je kompanija PayPal, sa sedištem u Silikonskoj Dolini

  • 2

Američke vlasti naložile su kompaniji za pružanje usluga onlajn plaćanja, PayPal-u, da dostave određene informacije u okviru istrage koju sprovode u vezi sa pranjem novca, izveštava agencija AFP pozivajući se na izveštaj kompanije podnet regulatornim organima.

 

- Dobili smo sudski poziv od američkog Ministarstva pravosuđa u kom se traži da napravimo određene izveštaje o istoriji našeg programa protiv pranja novca - navela je kompanija PayPal, sa sedištem u Silikonskoj Dolini, u godišnjem izveštaju dostavljenom Komisiji za hartije od vrednosti Sjedinjenih Država.

 

PayPal je istakao da sarađuje s vlastima i da ne spekuliše o ishodu istrage.

 

Nikakvi dodatni detalji nisu bili dostupni, prenosi Frans pres.

 

Ova vest je izvršila blagi pritisak na akcije PayPala, koje su pale za više od 1,5 odsto, na 40,24 dolara u trgovanju na elektronskom tržištu Nasdaq, posle zatvaranja berze na Volstritu.

 

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blekiff

    10. februar 2017 | 10:09

    Da mi znati koji deterđžent koriste. Imam fleku na 500ćki.

  • Љиљана

    10. februar 2017 | 04:47

    Ja mislila da samo 'naši' peru novac, kad ono i oni. Videli od nas da se može i niko ne podleže krivici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA