• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menadžerski stres u preduzetništvu, kako pobediti

Ako ste menadžer ili vlasnik preduzeća, a pod stalnim ste stresom, dođite na ovaj skup!

 Menadžerski stres u preduzetništvu, kako pobediti  Izvor: mts
Izvor: mts



NetWorking Day - Poslovni susreti kontinuirano se održava u Beogradu i Novom Sadu već drugu godinu, i najavljuje novo beogradsko druženje, 8. februara u 18h, u restoranu Azzaro Red Club, (Bulevar Milutina Milankovića 136a) na temu menadžerskog stresa od kojeg nisu pošteđeni ni preduzetnici kojima je događaj posvećen.

NetWorking Day - Poslovni susreti je događaj koji okuplja preduzetnike, vlasnike mikro, malih preduzeća i sve zainteresovane za razvoj i pokretanje posla, upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera, inspiraciju, druženje...

U velikoj želji da pokrenu i održe svoj posao, razviju nove ideje i održe motivaciju, poznato je da preduzetnici “razmišljaju o svom poslu, čak i kada spavaju”.

Ako ste i vi jedni od njih i ako biste želeli da čujete kako da prepoznate stres, pobedite ga i uživate u poslu koji radite, ako želite da upoznate buduće poslovne partnere, saradnike i ako volite da budete okruženi ljudima sličnim vama, onda preporučujemo da posetite sedmi događaj NetWorking Day u
Beogradu, namenjen preduzetnicima i svima zainteresovanima za “biznis” teme.

Sedmi NetWorking Day u goste dovodi iskusnog psihijatra i biznis kouča, dr Zorana Ilića, koji se problemom stresa i promena bavi i u okviru interaktivnih radionica namenjenim top menadžerima, Melaniju Pavlović, direktorku kompanije Baumit Srbija, uspešnu i dimaničnu poslovnu damu koja predvodi kompaniju iz oblasti građevine, kao i preduzetnika Mišu Cilića iz Jagodine, vlasnika priznate domaće vinarije Cilić Gazdinstvo i firme Enocentrik doo koja projektuje vinarije širom planete.

NetWorking Day podržava Privredna Komora Srbije a nacionalni pokrovitelj događaja je kompanija Telekom Srbija (sreda, 8. februar, Azzaro Red Club, Bul. Milutina Milankovića 136a od 18h).

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image