≫ 

Država deli 6 stanova i 14 automobila, izvlačenje 12. marta: Evo šta morate da uradite da biste dobili nagradu!

- U dva ciklusa koja će biti organizovana ove godine, sa po četiri izvlačenja, a prvo će biti 12. marta, podelićemo šest stanova, 14 automobila "fijat 500 L", tri putovanja za Njujork za dve osobe, kao i pet putovanja za Pariz za de osobe, uz karte za teniski turnir Rolan Garos - kaže izvor iz Vlade Srbije

  • 67

Fond za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" znatno je uvećan te će se tako građani učestvujući boriti za neki od čak šest stanova ili 14 automobila "fijat 500L", umesto dosadašnjih četiri.

Koja su pravila igre s fiskalnim računima: Šta tačno treba da uradite da biste osvojili stan, auto i putovanje

Već danas počnite da čuvate fiskalne račune, možda dobijete čak i stan u Beogradu!

- U dva ciklusa koja će biti organizovana ove godine, sa po četiri izvlačenja, a prvo će biti 12. marta, podelićemo šest stanova, 14 automobila "fijat 500 L", tri putovanja za Njujork za dve osobe, kao i pet putovanja za Pariz za dve osobe, uz karte za teniski turnir Rolan Garos - kaže izvor "Blica" iz Vlade Srbije.

Od manje vrednih nagrada izdvaja se i putovanje na Staru planinu, Zlatibor, veš-mašine, mašine za sudove, frižideri, televizori, mobilni telefoni, laptopovi, tableti, mikrotalsne peći...

Fond nagrada je u odnosu na oktobar 2016. značajno uvećan.

Foto: Profimedia, Marko Todorović Foto: Profimedia, Marko Todorović

- Prvi ciklus, odnosno izvlačenje nagrada, počeće polovinom marta, najverovatnije u nedelju, 12. marta. Biće održana četiri izvlačenja, poslednje, po sadašnjem planu, 2. aprila. Sledeći, drugi ciklus, sa takođe četiri izvlačenja, planiran je za jesen. Najveći deo novca za ovaj fond nagrada je obezbeđen. Ostalo je da se utvrdi da li je ovo konačan spisak ili će biti još proširen - kaže sagovornik "Blica".

Ideja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" je da podstakne borbu protiv sive ekonomije i podigne svest građana o značaj o uzimanju fiskalnih računa.

- Taj račun je dokaz da trgovci i preduzetnici koji pružajuodređene usluge plaćaju državi poreze i rade legalno.

Podsećamo, građani mogu već od 1. januara da prikupljaju fiskalne račune, a da ih šalju od 1. februara do 1. aprila u besplatnim kovertama koje će naći u svakoj pošti u Srbiji. To su tipske koverte na kojima je odštampana adresa na koju se šalju računi, tako da građani smao treba da na njih upišu svoje podatke.

Onima koji su već slali koverte, računi neće biti uvaženi jer ih nisu poslali na tipskim kovertama. U koverti se šalje po 10 računa ili slipova na kojima je minimalan iznos 100 dinara, bez obzira na to da li su računi iz jedne radnje.

Organizatori nagraden igre su Vlada Srbije, Poreska uprava, NALED i Državna lutrija Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjeo

    24. januar 2017 | 11:34

    Cim drzava obmanjuje narod glupostima, nesto sprema da uradi sto nije u interesu naroda. Ljudi se zamlacuju kovertama i fiskalnim racunima a za to vreme oni nam ubacuju privatne agencije po drzavnim firmama itd... Narod mu dodje kao pas bacis mu kosku i on je glodje ceo dan, ne obraca paznju sta se radi oko njega

  • Bond

    24. januar 2017 | 11:38

    Koliko kostaju 6 stana+14 automobila i ta putovanja. Onda ce neki bednik da dobije sendvic i izjavi da je dobio auto

  • Milos

    24. januar 2017 | 11:15

    Koverti nema nigde!!! Molim telegraf da se ispita to!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA