Evo zašto ste jutros morali da krenete iz kuće bar 10 minuta ranije: A da znate - sutra vas isto čeka! (FOTO)

Beograđane su jutros dočekali zaleđeni automobili i temperatura od -7

  • 4

Zaleđeno jutro opet je dočekalo Beograđane. Zbog jakog mraza najteže je bilo vozačima jer je proces pokretanja automobila bio znatno duži nego u toplim danima.

Bahati vozač se parkirao na šinama u Beogradu! Stigla ga je kazna posle 16 minuta (FOTO)

Zbog toga su svi vozači jutros morali od kuće krenuti bar 10 minuta ranije kako bi zagrejali motor i "otkravili" automobil.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jutarnja temperatura u Beogradu bila je -7, bez padavina, ali je jak mraz okovao grad.

Mi vam savetujemo da sutra ujutro, ukoliko se motor ne pokrene posle tridesetak sekundi napravite pauzu, pa da zatim probate ponovo. Posle dugog i bezuspešnog startovanja, motor može da "presisa", a gorivo da stigne do katalizatora i ošteti ga.

Sudeći po vremenskoj prognozi, ovakve neprilike očekuju nas sigurno do kraja nedelje, pa se naoružajte strpljenjem i ne zaboravite da svako jutro ustanete bar 10 minuta ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džon Kori

    24. januar 2017 | 12:19

    Ustao sam u isto vreme. Za odlazak na posao koristim beogradski metro, koji prolazi kroz Beograd na vodi i tunel koji ide od Karađorđeve ulice do Pančevačkog mosta.

  • Domaćinac

    24. januar 2017 | 10:59

    Prosto ne mogu da zamislim, kakvog li iznenadjenja... Dvadeset dana Srbija zatrpana snegom i okovana ledom,a samo jutros smo morali da čistimo i odmrzavamo automobile...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA