≫ 

Muškarac sa penisom od 48 centimetara otkriva kako izgleda seks sa njim (18+)

Iako je velik penis san mnogih muškaraca, svetski rekorder u veličini polnog organa otkriva kako zaista izgleda seksualni život kada ste obdareni preko svake mere

  • 25

Roberto Eskvivel Kabrera (52) je muškarac koji svoju muškost smatra velikim invaliditetom! Naime, njegov penis je dugačak čak 48 centimetara, ali dve devojke su se ipak odvažile i otišle sa njim u spavaću sobu.

Žene brutalno iskreno: Evo koliko nam je stvarno stalo do veličine vašeg penisa!

Sve vreme nas lažu: Evo koliko žena u Srbiji zaista gleda porniće!

Veliki broj ljudi, prvenstveno žena, mu nije verovao da je njegov penis “pravi” i da nije išao na različite korektivne operacije za uvećanje.

Foto: Profimedia, Barcroft Media Foto: Profimedia, Barcroft Media

Iako je veličina njegovog polnog organa krajnje impresivna, zapravo, tolika da se žene uglavnom plaše da odu u krevet sa njim, Kabrera ne želi da se podvrgne operaciji i smanji ge jer smatra da ga u Americi čeka uspešna pornografska karijera.

Njegov “vršnjak” je čak završio u Ginisovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov polni organ nije pravi, a evo šta je on imao da kaže o svom skromnom seksualnom iskustvu za DailyStar..

"Prva devojka sa kojom sam bio je odustala od čim je videla koliki mi je penis, dok je druga tražila da prestanemo jer je seks bio previše bolan", priča on.


(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA