• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horor u snegu kod Babušnice

Izvor mondo.rs

U babušničkom selu Štrbovac pronađeno telo Jovice Dimitrijevića (58), koji se smrzao u snegu. Telo jedva identifikovano, jer su životinje izgrizle lice i jednu ruku


U babušničkom selu Štrbovac, pronađeno je oskrnavljeno telo Jovice Dimitrijevića (58), koji je poslednji put viđen pre tri dana u seoskoj prodavnici, pišu "Večernje novosti".

U Višem tužilaštvu u Pirotu, kažu da je smrt nastupila usled smrzavanja koje se desilo nakon što je zlosrećni gorštak iz nekog razloga pao u sneg sa staze koja od seoskog puta vodi ka njegovoj kući.


Dimitrijević je živeo sam, a komšije su se dale u potragu pošto ga nisu videle gotovo dva dana niti se iz odžaka njegove kuće vijorio dim. Potraga po planinskim smetovima, uz pomoć terenskih džipova babušničke Distribucije i Direkcije trajala je bezmalo dva dana. Telo je jedva identifikovano, pošto je nedostajao deo lica i jedna ruka je, pa se pretpostavlja da su ga oskrnavili seoski psi i šakali ili lisice i vukovi.

Identifikovale su ga komšije koje su u džepu ovog nesrećnika, koji je živeo od drvarenja i pečalbarenja, pronašle mobilni sa brojem na koji su ga obično zvali. Štrbovac je poslednje selo na putu od Ljuberađe prema Gadžinom hanu, na obroncima Suve planine i do njega se veoma teško stiže i usred leta. Nekada je po ovdašnjim mahalama živelo i do 150 ljudi, a sadaje gotovo opustelo, navodi list.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

BAĆKO

Zalostan kraj!Treba znati da zivotinja koja je okusila ljudsko meso postaje potencijalna opasnost za sve ljude tog kraja.Morali bi je pod hitno pronaci i ustreliti da problem ne bi eskalirao.Lovci!Puske u sake pa u hajku!

PObego ODavno

Tako se lepo zivi u toj Babusnici.

Zoki

Hoce li nekad neko povesti racuna o ljudima koji nemaju.I kako to da predsednik mesne zajednice ne zna da li ima nekog kome treba pomoci oko ogreva.