Čabarkapa, je l' te strah od žene?! Jesi li opet postao papučar?! Aleksandra POBESNELA na pomen DNK testa!

Ćerka Ljube Pantović poludela kada je čula da je Aleksandar Čabarkapa rekao kako želi da putem DNK testa utvrdi da li je dete njegovo

  • 13

Situacija između Aleksandre Subotić i Aleksandra Čabarkape ne smiruje se!

ŠTA SI REKLA?! Neviđeno blamiranje Ljubine ćerke Aleksandre Subotić u kvizu znanja! (VIDEO)

Naime, nakon što se pojavila informacija kako Čabarkapa navodno ne veruje da je dete koje ima sa Aleksandrom njegovo, te da želi da radi DNK test, progovorila je Aleksandra.

Foto: Youtube/TV Happy Foto: Youtube/TV Happy

Nakon što su joj u "Parovima" saopštili ovu informaciju, ona je rekla:

Zbog opšte makljaže program prekinut do 6 ujutru, a 5 minuta kasnije, ponovo se potukli svi u Parovima! (VIDEO)

- On mnogo dobra zna da je to njegovo dete. Dete nije priznato jer ja nisam želela da se upisuje, jer bih onda morala da tražim njegov potpis za sve što treba - počela je ona.

Foto: Youtube/TV Happy Foto: Youtube/TV Happy

Međutim, nakon što su je pitali da li pristaje na DNK test, žestoko je odbrusila!

- NE pada mi na pamet! Čabarkapa, ne znam da l' si postao papučar, pošto si nekada bio. Nikada nisi sumnjao, sad sumnjaš. Ne znam da li te ona gospođa Klaudija sada nagovara na to, da li imaš neki strah od nje pošto se tako ponašaš?! Mnogo me boli što on zna šta sam sve prošla zbog njega i za njega, pa ako on misli da sam ja ušla u rijaliti da ga varam - svaka mu čast! - objasnila je Subotićeva.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Ona je otkrila i kako joj je Čabarkapa "odobrio" da ga pominje i pozdravlja dok je u rijalitiju.

Ne znam da li je to dete moje! Čabarkapa raskinuo sa Aleksandrom, ona POLUDELA i pobila se sa Dalilom! (VIDEO)

- Rekao mi je da mogu da ga pozdravljam iako je oženjen i ima decu. Zabole me ako je njegova žena poludela zbog svega ovoga! - završila je Aleksandra.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    21. januar 2017 | 01:42

    Koji je ovo olos! Sa dvadeset godina a prosla sito i reseto, umesto da se stidi svojih postupaka ona se hvali da je sa 15 god.ostala tridna sa ozenjenim covekom a sa 16 rodila . Cak ga naziva " deckom" a on ozenjen i ima cetvoro dece. Olooooos!

  • Ljuba

    21. januar 2017 | 10:04

    Ovo je upravo tipican primer drustvenog taloga koji se u Srbiji nametnuo kao stvarnost i model za imitiranje. U najvecoj meri tome zastrasujuce doprinose mediji koji im omogucavaju da budu deo stalne drustvene javnosti. U bezidejnom i bezalternativnom drustvu mladi ljudi bez identiteta i nade, gube kriterijum i prihvataju ovu i ovakvu drustvenu stvarnost, jer im se ucini da u tome mozda dobiju smisao ili sansu. Iz tih razloga se u narodu odomacio izraz da zivimo rijaliti ili imitiramo zivot koji se narodski receno zove CIRKUS i ljudska beda !

  • Јасмина

    21. januar 2017 | 10:04

    Заборављаш да је та"госпођа Клаудија" његова супруга,и ти немаш право да је узимаш у уста.Расправљај то са дотичним,мада је овим показао своје мишљење о теби.Јадна си...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA