2CELLOS slavi šesti rođendan!

Iza sebe imaju mnogobrojne rasprodate koncerte, punili su najprestižnije svetske dvorane, svirali sa mnogobrojnim svetskim muzičarima

  • 0

Na današnji dan pre šest godina drugarima Stjepanu i Luki se promenio život zahvaljujući obradi pesme "Smooth Criminal" Majk Džeksona. Snimili su spot, objavili ga na YouTube kanalu u manje od 3 meseca prikupili više od  5 miliona pregleda!

PREMIJERA 2CELLOS prvi singl sa novog albuma! (VIDEO)

Iste godine su potpisali ugovor sa Sony Masterworks i objavili album prvenac na kojem je objavljen i "Smooth Criminal".  Njihov uspeh kontinuirano raste. Iza sebe imaju mnogobrojne rasprodate koncerte, punili su najprestižnije svetske dvorane, svirali sa mnogobrojnim svetskim muzičarima. Nisu ni sanjali da će dostići svetsku slavu, samo su želeli da dokažu da njihovi instrumenti ne služe samo za klasičnu muziku.

Ovih dana su objavili i novi spot "Game of Thrones" (tema iz hit serijala "Igra prestola"), prvi singl  sa nadolazećeg albuma "Score". Album će biti u prodaji 17.marta , a početak svetske turneje u Beogradu 25.marta u Kombank Areni.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA