≫ 

Lebron Džejms nikada nije bio ovoliko ponižen: Grin ga je bukvalno patosirao, a doživeo je i nešto što nikada nije u karijeri (VIDEO)

Glavna tema u SAD i dalje je težak poraz šampiona Klivlenda i "varnice" između lidera Kavsa i najprgavijeg igrača Voriorsa

  • 1

Lebron Džejms i šampionska družina iz Klivlenda "razmontirana" je u paramparčad u Ouklendu, gde je Golden Stejt lupio šamarčinu Kavsima od koje će im dugo brideti obrazi.

 

Ne samo što su poraženi, gosti su i poniženi kao nikada pre.

 

Koliko su igrači "Voriorsa" bili superiorni, a gosti istovremeno bledi i atipično nejaki, svedoči podatak da je zaostatak na poluvremenu (nestvarnih 78:49) najveći u karijeri Lebrona Džejmsa.

 

Svakom ko je gledao meč bilo je jasno da su igrači vicešampiona ušli u meč naročito "naoštreni" da se duplom merom revanširaju Klivlendu za poslednji poraz u Ohaju, ali i za tri uzastopna koja su ih lani koštala titule.

 

U tom pogledu prednjačio je prgavi Drejmond Grin čiji je grub NFL start na Džejmsu u drugoj deonici zaokupio najveću pažnju ljubitelja košarke. I dok velika većina osuđuje prekršaj Grina ramenom u bradu "Kralja", ima i onih, među kojima je i sam Grin, koji su pad Džejmsa okarakterisali kao klasično glumatanje.

 

Krilni igrač Golden Stejta je samo trenutak kasnije ismejao rekaciju lidera gostiju i time navukao još veći gnev ionako nervoznih gostiju. I nije jedini jer su ubrzo na društvenim mrežama počele da kruže komične montaže Lebronovog pada.

 

 

Kada već nije mogao igrom da umiri Ratnike, na stalne provokacije Grina, ali i navijača, Lebron je pokušao to da uradi gestikulacijom ispruzena tri prsta aludirajući na tri šampionska prstena koje je osvojio.

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA