Orlić: Obradović politička starleta novog DOS-a

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS-a Vladimir Orlić izjavio je da je lider Pokreta Dveri Boško Obradović, pre nego što je izneo svoj stav, trebalo da se informiše o stavu PIO fonda kad je reč o privatizaciji banja, ocenivši da je Obradović "politička starleta novog DOS-a".

Orlić je na konferenciji za novinare rekao da bi Obradović prethodno trebalo da se upozna sa stavovima PIO i podvukao da se i taj fond slaže da rešenje za korišćenje kapaciteta banja treba naći kroz privatizaciju.

Povodom Obradovićevih kritika da vlada nije dolazila poslednjeg četvrtka u mesecu u parlament da odgovara na poslanička pitanja, Orlić kaže da je Poslovnik jasan i da bi predstavnici vlade došli u parlament da je bilo sednica.

Reagujući na zamerke da mnoge poslaničke grupe nisu stigle na red da postave pitanja premijeru kada je u oktobru bio u parlamentu, Orlić je rekao da preporučuje da "novi DOS" formira svoju zajedničku poslaničku grupu, jer tako neće morati da brinu da li će stići na red da postave pitanje.

On je dodao da je Obradović "politička starleta novog DOS-a", da brutalno vređa parlament, SNS, Vladu Srbije i premijera Aleksandra Vučića svaki put kad se obrati "govorom polupismene bitange".

Kada je reč o televizijskim duelima, Orlić kaže da je Jelena Milić, sa kojom je premijer gostovao na jednoj televiziji, predstavljala Boška Obradovića i "sve iz novog DOS-a" koji se zalažu za NATO integracije.

Orlić kaže da sam Obradović sebe vidi u ulozi "dublera estradnih umetnika", da mu ta uloga pristaje.

On je podsetio da je Obradović bio na TV duelu sa poslanikom SNS-a Markom Parezanovićem, te da lider Dveri nije mogao da se snađe i odgovori na postavljena pitanja.

"Kada Obradović bude mogao da se snađe u TV duelima i odgovorima, možda ima smisla razmišljati o čemu sa njim razgovarati dalje", rekao je Orlić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво