Style

Ljubav

Dušan Veličković: Odahnite napokon jer od 3. juna Merkur kreće direktno!

Astrolog Dušan Veličković objašnjava da nam posebnu energiju donosi jedna kraljevska zvezda! Odahnite napokon jer od 3. juna Merkur kreće direktno!

Dušan Veličković: Odahnite napokon jer od 3. juna Merkur kreće direktno! Screenshoot/Instagram




Jedan od naših najpoznatijih astrologa Dušan Veličković naglašava da se sutra, konačno, završava retrogradni Merkur i da nam stiže lepa energija!

Retrogradni Merkur kreće direktno, ali to su mala pomeranja, on će da stoji naredna tri dana, biće na jednom stepenu. Ipak, dobro je da ne ide unazad i ne pravi haos. Biće ovo period za jedno dubokumo razmišljanje. OD 3. juna kreće i ispravlja greške koje je pravio - kaže Dušan.

Sa drugre strane, astrolog donosi i veoma lepe vesti. Najsjajnija planeta u sazvežđu Bika - Aldebaran trenutno donosi posebne darove za sve horoskopske znakove.





- Trenutno na nebu je mlad Mesec, Mesec i Sunce su na devetom stepenu Blizanaca gde se nalazi jedna kraljevska zvezda Aldebaran koja daje sreću - ona je jedna od četiri kraljevske zvezde. Daje sreću u svim novim počecima, to je kapija istoka. Ta konjunkcija pratiće nas narednih 10, 15 dana. Ona će nam pomoći da ispravimo sve ono što je Merkur pokvario i upropastio. Daje sreću onima koji su odvažni da krenu nešto novo u narednih nedelju dana - objasnio je Dušan Veličković.

I naglašava da je ovo idealan period za one koji žele da započnu nešto novo u svom životu!



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Stil

Povezane vesti:


>