Search
Close this search box.

Oproštaj od karijere: Rasta snima Brenin poslednji album

(foto: Instagram/jednajelepabrena/stefanrasta)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/jednajelepabrena/stefanrasta)

Lepa Brena je, bez premca, jedna od najvećih zvezda koje su naši prostori iznedrili, a u karijeri dugoj preko 3 decenije ne samo da je uspešno sledila trendove, nego je i mnoge od njih postavila.

Ipak, u jubilarnoj 35. godini karijere, 56-godišnja pevačica je odlučila da je vreme da se povuče sa scene, ali u velikom stilu, kako to i priliči svemu onome na šta smo navikli od nje.

Kako Kurir saznaje, oproštajni album Lepe Brene radiće niko drugi do Stefan Đurić Rasta, koji je zapao za oko mnogim pevačima, nakon što je za samo 3 meseca uradio kompletan album Ane Nikolić, iznedrivši zvuk koji je postavio nove standarde u domenu trenutno najpopularnije muzike na našim prostorima.

Naime, kako dobro upućen izvor tvrdi, Brena i Rasta su se sastali neposredno pred njen odlazak u Dubai i tada su dogovorili saradnju, a reper je već uveliko prionuo na posao, tako da vredno radi na materijalu koji će ostati kao krunski dokaz da i nakon 35 godina Brena može publici da ponudi zvuk koji će osvojiti sve uzraste, kombinujući pevačicin prepoznatljivi vokal i način pevanja sa modernim zvukom.

Podsetimo se Breninog poslednjeg velikog hita, a vi sami pokušajte da zamislite kako će ona zvučati u Rastinom prepoznatljivom maniru.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI