Zanimljivo

VIKI MILJKOVIĆ: Lukase, plati mi botoks, uništio si me!

Objavljeno: 10.12.2016 | 10:36Izvor: Kurir

Viki Miljković je polako, ali sigurno postala veoma opasna kao članica žirija „Zvezda Granda“

Pevačica se u toj emisiji često sukobljava s Jelenom Karleušom, a najbolje se slaže s Acom Lukasom. Ipak, jednu stvar ne oprašta kolegi. U intervjuu za Kurir Stars Viki otkriva sve ono o čemu je ćutala godinama.

Otkad si članica žirija u „Zvezdama Granda“, postala si skandalozna.

- Zabavno mi je na snimanjima, pa se tako i ponašam. U početku su me nervirale neke laži i loše vesti u medijima, jer nisam navikla na to, pa sam često plakala i nervirala se. Sada više ne, skapirala sam neke stvari. Sazrela sam, čvrsto stojim na zemlji, znam ko sam i šta sam, tako da samo istina može da me pogodi, a ne neistina. Prosto, oguglala sam na mnoge stvari.

Nedostaje li ti Šaban Šaulić u žiriju?
- Bio mi je veoma simpatičan dok je bio s nama. Poštujem ga i volim njegove pesme, ali dobro se zabavljamo i bez njega. Nije Saša Popović džabe rekao da smo mi raspuštena banda. To je prava istina.


Lukas iz emisije u emisiju pravi pičvajz.
- Od Lukasa sam tražila novčanu nadoknadu za botoks! Od smejanja zbog njega na licu su mi se napravile bore i razvukla su mi se usta. Neću ga pustiti da tek tako prođe nekažnjeno. To više nije humano šta on radi, uništi nas sve!

Kakva je zaista Jelena Karleuša, s kojom se često sukobljavaš?
- Mnogi me pitaju da li je insceniran moj odnos s Jelenom. Ništa nije namešteno, sve se dešava spontano. Jelena dobro zna šta radi, dobro radi svoj posao i ne bi postojala toliko dugo da ga ne radi dobro. To je uopšteno moj komentar o njoj.

Kako trpiš njene uvrede?
- U pitanju su oscilacije. Ne shvatam to kao neke uvrede, sve se dešava u trenutku, u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazimo.

Misliš li da „Zvezde Granda“ ruše „Pinkove zvezde“?
- Ubijamo!

Dopada li ti se žiri u konkurentskom takmičenju?
- Nisam nešto mnogo gledala jer ne stižem, ali znam da su tamo sve ozbiljna imena ljudi s velikom karijerom. Svako je individua za sebe, svako ima nešto zanimljivo. Sve ih cenim i poštujem.

Da li bi pristala da napustiš Popovića i pređeš kod Željka Mitrovića da žiriraš za veće pare?
- Ne bih! Prvo, Saša i ja smo veliki prijatelji i bila sam ranije u „Zvezdama Granda“ kada nije bio stalni žiri. Jedno vreme sam iz „Granda“ otišla u „Siti“, to je bilo izdavački, a mi smo privatno nastavili da se viđamo i družimo. Napravili smo dogovor da dođem kao stalni žiri u takmičenje, Saša je ispoštovao sve moje uslove i apsolutno sam zadovoljna. Ne vidim razlog zašto bih iz nečega što je fenomenalno i najgledanije prešla u drugi žiri?! S Pinkom imam divnu saradnju, ali nešto što je dobro ne treba menjati.

Ima li tvoj sin talenta za pevanje?
- On samo pokazuje interesovanje za sport, ali ima bolji sluh od Tašketa i mene zajedno. Za sada je njegova ljubav okrenuta samo ka lopti.

Da li je svestan da su mu mama i tata javne ličnosti?
- Postaje svestan sada. On je duhovit i voli da se zeza. Kada ga kritikujem za nešto, nasred ulice mi kaže: „Ako mi to ne dozvoliš, evo je Viki Miljković, hajde da se slikate s njom.“ Ali mrzi svađe u „Zvezdama Granda“, pa zbog toga ne želi da gleda.

Svi komentarišu tvoj izazovni stajling u poslednje vreme.
- Idem na to da izgledam mlađe, lepše i svežije. Imponuju mi takvi komentari, to znači da sam na pravom putu. Uželela sam se posla. Počela sam mlada da radim, dosta toga sam napravila u karijeri, a onda sam otišla na pauzu koja je prilično potrajala, ali bila mi je potrebna jer više nisam mogla da funkcionišem. Kada sam počela da se ne radujem svom nastupu, povukla sam ručnu i sklonila se na neko vreme. U međuvremenu sam se zaželela svega i sada sam kao na početku. To se neverovatno odražava na moje ponašanje i moj izgled. Kao da neke stvari, koje su mi poznate, radim prvi put. Lepo mi je.

Da li si se viđala s kolegama tokom pauze u karijeri?
- Pa jesam, ali samo s nekoliko njih s kojima sam veoma bliska. Znate vi ko su oni (smeh). 

Marija Dejanović

Ceca mi ne brani da pričam sa Karleušom!

Kada bi ti kuma Ceca zatražila da prekineš kontakt s Karleušom, da li bi je poslušala?
- To je takav apsurd! Ceca to nikada ne bi uradila jer je ona ispunjena, srećna i zadovoljna osoba. Svako ko je dobro poznaje, a ja je odlično znam privatno, zna da nikada negativno ne komentariše druge ljude. Veoma smo bliske, provele smo noći i noći pričajući o svemu i svačemu. Nikada ne priča ružno o kolegama, ako može da pomogne, ona pomogne, ako ne može, onda ne može i to je to. U krajnjem slučaju, ja odlučujem ko mi odgovara, a ko ne.

 

Kumica Anastasija će postati svetska zvezda

Kako komentarišeš to što ti kumica Anastasija postaje pevačica?- Anastasija još od detinjstva peva i mislim da treba da postane pevačica. Ona ima izraziti iks faktor, ne samo zato što joj je mama to što jeste. Anastasija je medijski veoma ispraćena ličnost, ali to sve radi pametno i umereno. Ima sve predispozicije da se bavi ozbiljnim poslom. Ona nije za ove prostore, nego i šire.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u