Renci sada ima vremena za picu i trijatlon

Doskorašnji italijanski premijer Mateo Renci, nakon podnošenja ostavke ima ponovo vremena da se posveti sportskoj disciplini trijatlon, ali i pici margeriti.

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

21:50

Renci sada ima vremena za picu i trijatlon
Foto: Gettyimages

Tako tvrdi vlasnik picerije "Far vest" iz gradića Pontasjevea blizu Firence, Mauricio Mandola, za kojeg Ansa navodi da je prijatelj nekadašnjeg gradonačelnika Firence.

Mandola kaže da je Renci sinoć svratio u piceriju i uzeo osam pica za poneti, koje je odneo kod prijatelja kod kojih je bio u gostima.

Vlasnik picerije navodi da je Renci za sebe poručio dve pice margerite, koje obično uzima, kao i da su u prepunoj piceriji mnogi od gostiju ustali da ga pozdrave.

Italijanska agencija navodi da Mandola i Renci često idu zajedno na trčanje.

"Juče mi je kazao da sada ima više vremena za trčanje i trijatlon. Rekao mi je da je dosta plivao u bazenu prethodnih meseci i da je spreman. I vožnja bicikla mu dobro ide", kaže Mandola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: