Srbin doživeo renesansu u Hong Kongu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.12.2016.
15:01
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler Nikola Komazec nastavio je sa sjajnim partijama za ekipu Južne Kine pošto je svom timu doneo pobedu jedinim golom na utakmici sa Juen Longom.

fcsarajevo.ba
fcsarajevo.ba

Povezane vesti

Nikola Komazec je odlučujući pogodak postigao u 23. minutu utakmice prelepim volej udarcem i ovim trijumfom ekipa Južne Kine se popela na treće mesto Premijer Lige Hong Konga, preskočivši upravo Juen Long.

29-godišnjem centarforu ovo je bio deseti pogodak ove sezone u domaćem takmičenju i na taj način se izdvojio na čelu liste strelaca.

Srpski fudbaler je doživeo pravu renesansu u Hong Kongu gde je ubrzo postao ljubimac navijača. O značaju Komazeca za ekipu Južne Kine dosta govori i to što je svojim golovima direktno doneo čak 14 bodova, od ukupno 17 koliko je njegov tim osvojio u dosadašnjem toku šampionata.

Južna Kina trenutno ima šest bodova manje od vodećeg Isterna, a četiri od drugoplasiranog Kičija, ali i utakmicu manje, pošto je duel osmog kola, sa Hong Kongom, prekinut zbog jake kiše pri rezultatu 3-0 za Južnu Kinu, kada je Komazec takođe bio strelac.

Srpski napadač je pored deset golova u šampionatu, postigao i dva u AFC Kupu, drugom po veličini kontinentalnom takmičenju u Aziji. Priliku da nastavi svoju golgetersku seriju Komazec ima u subotu, kada Južna Kina bude gostovala ekipi Pegazusa, koja zauzima sedmo mesto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke