Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
Stravična nesreća u Sarajevu: Autom namerno udario mladića i devojku?!

Stravična nesreća u Sarajevu: Autom namerno udario mladića i devojku?!

Sarajevska policija uhapsila je juče H. A. (34) iz Sarajeva, zbog sumnje da je automobilom “opel astra” pokušao ubiti T. V. (27) i maloletnu A. A. iz Sarajeva.

policija 1 Foto: Klix.ba / Promo
policija 1
Foto: Klix.ba / Promo

Sve se odigralo preključe u Trebinjskoj ulici u opštini Novi Grad, a policiji je slučaj prijavljen iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS.

Izlaskom na mesto događaja, policajci Treće PU su zatekli povređene koji su prevezeni na KUM KCUS, gde su lekari kod T. V. konstatovali teške povrede, dok je maloletnica lakše povređena, piše Faktor.ba.

Oni su policiji rekli da ih je prilikom vožnje unazad udario automobil “opel astra”, sive boje, kojom je upravljao nepoznati vozač sa kojim je bila devojka.

Nakon toga je došlo do svađe između T. V. i nepoznatog muškarca, koji je potom prednjim delom auta namerno udario T. V. i maloletnicu, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu.

Radeći na rasvetljavanju ovog događaja, policija je pronašla i uhapsila H. A. zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva.

Na osnovu sudske naredbe, policija je od njega privremeno oduzela automobil kojim je napad počinjen, a istraga svih okolnosti ovog događaja je u toku.