DOBRA PONUDA: Na Sajmu zapošljavanja preko 100 NOVIH RADNIH MESTA

Lokalne vesti - Utorak 29.11.2016 - 10:17

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) - Filijala Vranje, organizuje drugi ovogodišnji Sajam zapošljavanja, u sredu, 30. novembra 2016. godine, od 11 do 13 časova, u svojim prostorijama.

Sa jednog od ranijih Sajmova FOTO OK Radio  Sa jednog od ranijih Sajmova FOTO OK Radio

Poslodavci će iskazati svoje potrebe za zapošljavanjem lica sa odgovarajućom stručnom spremom, izneti podatke o uslovima rada i kroz neposredan kontakt sa kandidatima  pružiti  dodatne informacije o slobodnim radnim mestima.

- Kandidati za zapošljavanje su nezaposleni određenih zanimanja, kvalifikacija i posebnih znanja, zaposleni koji traže promenu posla ili su u statusu viška zaposlenih.

Na sajmu kandidati imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne i radne karakteristike, ostvare neposredan kontakt sa poslodavcima
- kaže se u saopštenju NSZ povodom Sajma.

Do sada je 16 poslodavaca potvrdilo učešće na Sajmu, i oni su prijavili potrebu za više od 100  ljudi u komercijalnoj, trgovačkoj, mašinskoj, tekstilnoj, prehrambenoj i obućarskoj struci.

Najveću šansu da pronađu posao imaju radnici u proizvodnji, a priliku će dobiti i savetnici u osiguranju, komercijalisti, prodavci, zavarivači, bravari i drugi.

Iz NSZ-a poručuju da je poželjno da kandidati ponesu više primeraka radne biografije.

Prema podacima NSZ- filijale Vranje  u Pčinjskom okrugu zaključno sa oktobrom ove godine ima 25 106 nezaposlenih lica, a od tog broja u Vranju je prijavljeno njih 7.757.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: