Tadić: Zajednički predsednički kanddat prvi korak u obaranju vlasti aktuelnog režima

Beta

27. 11. 2016. u 13:06

Predsednik Socijaldemokratske stranke Srbije Boris Tadić izjavio je da je prvi korak u obaranju aktuelnog režima zajednički kandidat opozicije

Тадић: Заједнички председнички канддат први корак у обарању власти актуелног режима

Boris Tadić

Predsednik Socijaldemokratske stranke Srbije (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da je prvi korak u obaranju aktuelnog režima zajednički kandidat opozicije.

"Sve političke stranke opozicije koje u ovom trenutku nameću svoj interes u odnosu na opšti rade za (premijera Aleksandra) Vučića, sve političke stranke koje razmišljaju o mnogim kandidatima uključujući i svoje lidere rade za Vučića", rekao je novinarima pre početka sednice Glavnog odbora SDS-a Boris Tadić.

On nije želeo da govori o imenima za zajednićkog kandidata opozicije i ocenio da bi "tabloidi razapeli bilo koje ime koje se spomene u javnosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Semi Jorik

27.11.2016. 21:19

@Koala na šljivi - Znamo da nije matematičar , kada su bili najači svi zajedno nisu mogli bez socijalista, a sada nemaju ni radikale ni socijaliste uz sebe, svih 1o stranaka da se sabiju ne mogu 2o odsto biračkog teka da privuku.

Saradnja

27.11.2016. 14:15

Srbiji nije potrebno obaranje vlasti nego saradnja vlasti i opozicije kao i stvarna želja opozicije da sarađuje i ponaša se normalno!

Rodoljub

27.11.2016. 17:14

Tadic vladao 8 godina i ima 2-3%podrske naroda eto koliko narod ceni njegov rad i njegovu vladavinu.

ZELEDONAC

27.11.2016. 21:19

@Lazar - Sa ovakvim liderima opoziciji nema budućnosti, razbio je Tadić DS zarad ličnog interesa, razbiće i ostalu opoziciju samo da s e on domogne vrha sa kojeg je pao zbog bahatosti i neznanja.

Djordje Petrovic

27.11.2016. 23:13

Kada bi gradjani stavili jednog kandidata, ali samo jednog nestranckog. Ne mora da bude Sasa Jankovic uopste i da se promovise kao obican covek iz naroda, potukao bi sve skupa kandidate ukljucujuci i kandidata SNS-a.