EKREM i južnjaci osvajaju PRESTONICU

Lokalne vesti - Četvrtak 17.11.2016 - 12:37

Orkestar Ekrema Mamutovića iz Vranja, kao i orkestri Bojana Ristića iz Vladičinog Hana i Saše Krstića iz Surdulice biće zvezde spektakularnog koncerta u beogradskom Sava centru 29. decembra, kojim će, po rečima organizatora, početi prednovogodišnje slavlje u prestonici.

Ekremm i njegovi posle trijumfa u Guči FOTO S. Tasić/OK Radio Ekremm i njegovi posle trijumfa u Guči FOTO S. Tasić/OK Radio

Koncert pod nazivom „Šampioni trube“ zamišljen je kao nastup najboljih orkestara ovogodišnjeg sabora u Guči, uz nastup i Akademskog kulturno umetničkog društva "Lola".

Prvi među jednakima na ovom koncertu je Ekrem Mamutović, na ovogodišnjoj Guči okićen titulom “Šampion Guče”, odnosno “Majstorom nad majstorima trube”.

Orkestar Bojana Ristića iz Vladičinog Hana na 56. Saboru trubača u Guči ove godine je osvojio titulu najboljeg trubačkog orkestra.

Titulu Prve trube Guče po treći put na ovoj manifestaciji je poneo Saša Krstić iz Zagužanja.

- Na repertoaru ćemo imati sve večne hitove, bez kojih nema nijednog slavlja u Srbiji.

Sviraćemo Užičko kolo, “Marš na Drinu”, zatim himnu Guče “Sa Ovčara i Kablara” i još neke.

Početkom narednog meseca idemo u Beograd, gde ćemo se preciznije o svemu dogovoriti sa organizatorima
– kaže za OK Radio Ekrem Mamutović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: