AutoMAGAZIN

Najnovije vesti iz auto industrije

Kia vodi u Australiju!

Kia vodi u Australiju!

Teniski grand slem turnir Australian Open, koji spada među najvažnije teniske turnire na svetu, svake godine se odvija zadnje dve sedmice januara u Melburnu. Već od 1905. godine je Australian Open jedan od četiri grand slem turnira među koje još spadaju Roland Garros, Wimbledon i US Open...

Kia, koja je glavni sponzor turnira još od 2002., nakon završetka nagradnog konkursa „Kia te vodi u Australiju“ će 8. decembra izvući dobitnika/cu, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru. Sretnici će iz zime otputovati na australijsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melburnu uživo pratiti najbolje tenisere sveta.

Kia vodi u Australiju!

Nakon online prijave na visit.kia.rs ili www.kia.rs/test_drive i odgovora na nagradno pitanje, obavljene vožnje s jednim od modela Kia stranka može uz malo mašte osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dve osobe.

Kia vodi u Australiju!

Nagrada uključuje i 3 noćenja za dve osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju i razgledavanje Melburna.


Nagradni izlet je predviđen krajem januara 2017. - na vrhuncu australske letnje sezone. Sve što moraju avanturisti uraditi je da se online prijave na test vožnju, odgovorite na jednostavno pitanje i testiraju željenu Kiju. Nagradni konkurs traje do 6. 12. 2016.

 

PR

 

Rally Croatia 2024 - prve fotografije

Rally Croatia 2024 - prve fotografije

Rally Croatia 2024, četvrto takmičenje u kalendaru FIA Svetskog reli šampionata, uspešno je startovao. Četiri brzinska ispita su iza nas, vodeći takmičar je Thierry Neuville u automobilu Hyundai i20 N Rally1...

123456. . .2613
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje
Vladan Petrović
Testira za vas

Galerije

Najnovije vesti iz auto industrije po sekcijama

Testovi

Kamioni

WRC

Formula 1