Da li je moguće skinuti lak bez acetona? Došli smo do odgovora koji nas je spasio

by | oktobar 30, 2016

Svi znamo kakva je muka kada nam se lak ogulio ili skinuo, a ispostavi se da je bočica acetona prazna… Kako skinuti lak sa noktiju „alternativnim“ putem, a da to bude lako i jednostavno? Postoji jednostavno rešenje koje nam nudi makeup vlogerka Tanja iz Rusije.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Tanja je popularna i uticajna vlogerka koja svojim praktičnim i korisnim video snimcima svakodnevno olkašava život ženama širom sveta, otkrivajući i isprobavajući najrazličitije korisne trikove.

Ovog puta rešila je da snimi kratak video u kome nam donosi 9 „caka“ u oblasti beauty nege za koje još možda niste čuli, a koje mogu da vam zatrebaju, i to češće nego što mislite.

Pročitajte i… “Tako je dobro biti loša”! Pet parfema koje morate isprobati ove jeseni

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

No, jedan od najkorisnijih saveta koji smo „snimili“ u ovom videu jeste onaj kako skinuti lak sa noktiju bez acetona. Sigurne smo da ste neretko imale upravo ovakav „problem“, a Tanja otkriva jednostavan spasonosni „recept“.

Reč je o parfemu. Naime, malo parfema na tuferu vate obaviće posao jednako dobro kao i aceton. Naravno, s obzirom na cenu parfema, ovaj trik preporučuje se samo kao „hitna pomoć“.

U ovom videu saznaćete i kako da napravite jastuče za nanošenje šminke, šta može da vam mosluži za konturisanje lica, kako da se rešite mitisera…

Pročitajte i… Profesionalni šminkeri upozoravaju na ključne greške koje većina žena uporno pravi


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: