VIDEO: Britni Spirs pukao grudnjak tokom nastupa

Pevačica Britni Spirs se na svojim koncertima uvek trudi da publici priredi scenski spektakl za pamćenje, a ovaj put je u tome uspela bez prevelikog napora, međutim blam nije izostao.

Princeza popa je nedavno održala koncert u Las Vegasu tokom kog joj se dogodila nezgoda sa kostimom. Naime, dok je pevačica izvodila obradu čuvene numere Džoan Džet "I love rock’n’roll" i svoju "Gimme more", otkopčao joj se grudnjak.

Srećom, pevačica je odmah primetila šta se dogodilo, kao i plesači koji su joj smesta pritekli u pomoć, a ona je hrabro nastavila, ne prekidajući pesmu.

Spirsova je nedavno na jednom drugom nastupu imala nezgodu druge vrste, kada je neuspešno pokušala da sa plesačem izvede akrobaciju na sceni i umalo pala.

  • Naucnik

    25.10.2016 22:07
    Derz no bizmis like show bizmis

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika