• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet "problem Branko Ružić"

Zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da će se na organima stranke razgovarati o svakom istupu pojedinca u javnosti, pa i o izjavi potpredsednika Branka Ružića koju je dao za "Nedeljnik".

 Izjava Branka Ružića za Nedeljnik - SPS - Slavica Đukić Dejanović Izvor: MN Press

Izvor: MN Press


"Naši organi razgovarace o svakom istupu pojedinca koji mogu da remete našu politiku. Svakako da ce istup Branka Ružica biti tema", rekla je Ðukic Dejanovic novinarima.

Ona je dodala da je naslov teksta više nego provokativan i da se može shvatiti "na jedan nacin", a da je Ružic sadržajem teksta, svojim stavom i glasanjem na svim organima stranke do sada podržavao odluke vlade, bio promoter da SPS sa SNS može dati dobar rezultat.

"Svi smo mi suparnici ali dok smo u vlasti radimo na zajednickom programu i ciljevima. Program vlade je jasan, ekspoze premijera je jasan, mi smo ga prihvatili, radimo na njegovoj realizaciji", rekla je Ðukic Dejanovic.

Upitana za licni stav o izjavi Ružica, ona je rekla da je disciplinovan clan SPS i da svoje stavove izosi u okviru politicke partije.

Ružic je za "Nedeljnik" rekao da nema nameru da ruši Ivicu Dacica, vec da mu je izazov da se bori protiv najjaceg u zemlji, te da se zna ko je to.

Komentari 41

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bojan

Branko Ružić ovom izjavom ruši Dačića i pokušava da se domogne njegovg mesta.

Milenko

Ukoiliko SPS želi da ostane u Vladi morao bi najoštrije da kazni Ružića, možda čak i izbacivanjem iz stranke, čovek je preterao.

Aco

Jednom problem uvek problem!

special image