Kup Srbije: Žarkovo čeka Partizan na Banjici

Fudbaleri Partizana igraće u osmini finala Kupa protiv Žarkova u utorak, 25. oktobra od 13 časova na stadionu Rada na Banjici.

Izvor:

Četvrtak, 20.10.2016.

09:00

Kup Srbije: Žarkovo čeka Partizan na Banjici
Getty Images

Kako se navodi na sajtu FSS, Takmičarska komisija odredila je termine utakmica osmine finala Kupa Srbije i osim duela branioca trofeja Partizana i gradskog rivala Rada, svi ostali mečevi igraju se u sredu.

Fudbaleri Jagodine igraće u sredu 26. oktobra od 13 časova na svom terenu protiv Borca, dok će sat vremena kasnije Voždovac u Beogradu igrati protiv Spartaka.

Čukarički će od 15 časova dočekati Javor, a Novi Pazar od 17 časova Vojvodinu.

U Lučanima domaća Mladost će od 17 časova igrati protiv Rada, Radnik će u isto vreme u Surdulici dočekati Slobodu, dok će sat kasnije početi utakmica Crvene zvezde i BSK Borče.

Četvrtfinalne utakmice na programu su 5. aprila, polufinalne utakmice 26. aprila i 10. maja, a finale je zakazano za sredu 27. maj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: