Milenovićeva razmišlja o kandidaturi za predsednicu Srbije

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović najavila je mogućnost da se kandiduje za predsednicu Srbije.

Ona je za N1 rekla da razmišlja o kandidaturi, a razgovor je vođen preko Skajpa, jer kako je rekla, "radi po belom svetu".

"Mislim da je pravo pitanje da li je Srbija spremna za ženu predsednika i ja na taj način i posmatram ovaj predlog koji je došao od raznih nevladinih udruženja oko moje kandidature", rekla je između ostalog Milenović.

Pošto njen rad u Savetu za borbu protiv korupcije nije dao očekivane rezultate, vreme je, kaže, da promeni pristup i način rada.

"Potrebna je i neka protivteža vlasti, naročito s pozicije ko danas vlada Srbijom, ko je premijer i ko su članovi Vlade", kaže ona.
 

  • istina

    06.10.2016 13:00
    ko tu koga
    Moram se zapitati dali je dovoljno biti ambiciozan i misliti o sebi tako dobro da smatras da zasluzujes da budes na celu drzave a da je ni malo ne postujes kao doticna individua, koja prica o pretnjama njenoj licnosti a ne obrati se drzavnim organima vec ode direktno na americku televiziju da o tome prica, znaci obelodanjuje sta je i ciji je potrcko. Ne hvala gradjanko.
  • Koriolan

    01.10.2016 10:38
    Vučićevi trojanci
    Do vremena izbora biće čitava pretorijanska garda trojanaca. Znamo kome to ide u prilog.
  • Orwell Vegan

    01.10.2016 10:16
    Slama
    'Pošto njen rad u Savetu za borbu protiv korupcije nije dao očekivane rezultate' kaze, a nije ni radila. Isto kao Jankovic i Sabic. Nije cudo sto takve guraju da budu kandidati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija