');
Najnovije vesti
Blic Vesti Vojvodina

Novosađanin udarao policajce pesnicom i nogom

Stariji Novosađanin uhapšen je jer je fizički napao policajce, saopštila je danas policija u tom gradu. U saopštenju se navodi da je D.K. (67) osumnjičen za nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

policija RS Foto: Ilustracija / Promo
policija RS

Prilikom intervencije policije u ugostiteljskom objektu, po dojavi da se osumnjičeni nasilnički ponaša, D.K. je udario pesnicom jednog policajca, a prilikom dovođenja u službene prostorije nogom je udario drugog, piše u saopštenju.

Policija je u odvojenom slučaju privela i Novosađanina (33), zbog sumnje da je učinio više saobraćajnih prekršaja, upravljajući automobilom pod dejstvom alhohola.

"Saobraćajna policija uhvatila ga je, prošle noći, u Futoškoj ulici, kako pod dejstvom alkohola vozi auto kojem je istekla registracija, bez položenog vozačkog ispita i u vreme kada mu je sudskom odlukom zabranjeno upravljanje motornim vozilom", navodi se u saopštenju.

Tom muškarcu je ranije u Prekršajnom sudu izrečena novčana kazna u iznosu od 221.000 dinara i zaštitna mera zabrane upravljanja vozilom u trajanju od godinu dana.m