Čelnik fudbalskog kluba napao trenera štanglom, pa završio u bolnici! Kasno mu rekli da ima crni pojas u karateu!

Potpredsendik FK Begalnica napao trenera, a nije znao da ima 104 nastupa na karate prvenstvima

  • 1

Podpredsednik Fudbalskog kluba Bregalnica iz Štipa, na istoku Makedonije, Ile Kolev završio je u bolnici sa nekoliko šavova na glavi. On je sa metalnom šipkom napao i pokušao da udari trenera kluba Bregalnica, Turčina Juksela Jesilova (48).

>>DOĐI DA TI NABIJEM CRNI POJAS U SEKSU: Napaljena instruktorka karatea slala dečaku gole fotke i tražila da joj... (FOTO)

Nije, međutim, znao da je Jesilova imao 104 nastupa na karate takmičenjima, pa je deblji kraj izvukao Kolev.

Kao razlog napada navode se brojne nesuglasice u fudbalskom klubu Bregalnica između trenera Juksela Jesilova sa predsednikom i podpredsednikom kluba.

Mitetom Mitevim i Iletom Kolevim. Njihov sukob je kulminiralo van fudbalskog igrališta.

Inicident se dogodio na putu Kočani – Štip kod sela Krupište. Vraćajući se sa svojim suprugom M.G.A. iz Kočana, automobil „porše“ trenera Juksela Jesilova je kod sela Krupište presreo “mercedes” u kome su bili Mite Mitev i Ile Kolev.

Foto: Fejsbuk Foto: Fejsbuk

Iz “mercedesa” je izleteo Kolev, iz prtljažnika uzeo metalnu šipku, heblu i sa njom hteo po glavi da udari Juksela. On je blokirao udarac, pa ga je šipka udarila po ruci. U tuči koja je

nastala, Juksel je pokazao zavidno poznavanje karatea, pa je napadač Kolev završio u bolnici.

- Ovo je tamna mrlja za Štip i makedonski fudbal. Juče je bila godišnjica smrti moje majke i tu vest sam podelio na Fejsbuku. Oni su verovatno pročitali taj status i svo vreme su mi psovali majku. Posle utakmice, predsednik i podpredsednik su vređali mene i moju ženu pogrdnim rečima, ali ja na to nisam reagovao.

- Pljunuli su na moj auto i otišli. Dok sam se vozio sa suprugom, razgovarali smo o tome. Rekao sam joj da su takve stvari stalno prisutne u profesionalmom fudbalu. Posle pet kilometara, vraćajući se ka Štipu, oni su mi sa svojim autom preprečili put.

- Kolev je izašao sa železnom šipkom i hteo da me udari u glavu. Srećom, znam karate, pa sam uspeo da se odbranim. Stvarno mi je žao, čuo sam da je on izašao iz bolnice sa četiri-pet konaca na glavi. Ovo treba da mu bude pouka za ubuduće da nikoga fizički ne napada. Ovaj događaj nema nikakve veze sa fudbalskom ekipom - rekao je trener FK Bregalnica Juksel Jesilova.

Nakon ovog incidenta predsednik i potpredsednik FK Begalnica su razrešeni svih dužnosti u klubu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA