');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

TRAŽIO SOBU, DOBIO NOŽ Pijan došao u hotel u Kragujevcu, recepcioner ga isekao nožem po butini

Incident koji se dogodio juče, u 03.45 sati izjutra u hotelu „Zelengora“ u centru Kragujevca, je i radnika recepcije i pijanog gosta koštao prijava.

Zelengora Foto: N. Raus / RAS Srbija
Zelengora
Zelengora
Foto: N. Raus / RAS Srbija
Zelengora

Recepcionar je britvom ubo gosta u butinu, a gost, koji je, kako se pokazalo, imao 1,4 promila alkohola u krvi, i koji se tereti za narušavanje javnog reda i mira. Njegova prijateljica, koja je htela u sobu bez ličnih dokumenata, je bila toliko pijana da nije ni stigla do policije, već je odvežena pravo u bolnicu na ispiranje želuca.

Kako Blic saznaje u policiji, u to vreme na recepciji hotela su se pojavili muškarac i žena, i tražili su da iznajme sobu. Ona nije imala ličnu kartu kod sebe, i radnik hotela nije hteo da im da ključ. Tada je potencijalni gost počeo da pljuje recepcionara, psuje, vređa, i na kraju je i krenuo da ga bije. Ovaj je dohvatio mali nož na rasklapanje, takozvanu „britvu“, i zadao ubod napadaču u nogu.

Vlasnik Hotela „Zelengora“ Milenko Marjanović kaže da se “recepcioner branio“, i da je bio „uplašen kada je pijani gost nastrnuo na njega“.

- Čovek i žena, koji su izazvali incident, nisu bili gosti hotela, već sa sa ulice bukvalno ušli unutra, i odmah su počeli da prave probleme. Žena nije imala ličnu kartu, i zbog toga nisu mogli da iznajme sobu. Ovaj je počeo da ga vređa, da ga naziva “Ćoravkom” zato što nosi naočare, i da ga napada. Recepcioner je tada bio sam u holu, i morao je da se brani kako zna i ume, kaže Milenko Marjanović.