Najnovije vesti
Vesti Hronika
ODLOŽENO SUĐENJE GLUMCU ZA OBLJUBU Izostali Jevtićevi psihijatri i psiholozi

ODLOŽENO SUĐENJE GLUMCU ZA OBLJUBU Izostali Jevtićevi psihijatri i psiholozi

Suđenje glumcu Goranu Jevtiću (38) zbog optužbi da je u toaletu somborskog pozorišta obljubio maloletnog L. K., juče je odloženo.

GLUMAC OSUĐEN ZBOG NEDOZVOLJENIH POLNIH RADNJI Majka dečaka koji je prijavio Gorana Jevtića: Sin je iz novina saznao za presudu Foto: D. Milenković / RAS Srbija
GLUMAC OSUĐEN ZBOG NEDOZVOLJENIH POLNIH RADNJI Majka dečaka koji je prijavio Gorana Jevtića: Sin je iz novina saznao za presudu
Foto: D. Milenković / RAS Srbija

Kako nezvanično saznajemo, jučerašnje ročište odloženo je zbog nedolaska stručnih saradnika odbrane, veštaka psihologa i psihijatra koji su na zahtev Jevtićevih advokata ispitivali kakve je posledice na L. K. ostavio događaj iz toaleta.

Jevtićevi advokati su po završetku veštačenja po nalogu tužilaštva zatražili da to isto urade i stručnjaci po njihovom izboru.

L. K. je takođe ostao pri tome da želi krivično da goni glumca.

Naime, kako “Blic” nezvanično saznaje, na ročištu u somborskom Osnovnom sudu, u kojem je inače čitav postupak zatvoren za javnost, održanom neposredno pre letnje pauze, L. K. se po prvi put našao oči u oči sa Jevtićem.

Tinejdžer koji je u vreme obljube u junu 2014. imao 16 godina, uoči pomenutog ročišta napunio je 18 godina, tako da je sada saslušan bez prisustva roditelja i sam odlučuje o toku celog postupka.

Suočenje je trajalo svega dva, tri minuta, i tokom njega glumčevi advokati pitali su mladića da li ostaje pri tome da se pridružuje krivičnom gonjenju Jevtića ili ima nameru da odustane, a on naveo da ne odustaje. Tužilaštvo je slučaj pokrenulo po prijavi roditelja.