UŽAS U GRAČANICI: Majka privredena zbog smrti deteta, u bunar bacila telo, pa veliki kamen!

D. ZEČEVIĆ

27. 09. 2016. u 14:27

Prema jednoj od verzija događaja u porodici Đevljadinović, dvomesečni dečak se ugušio tokom sisanja, pa je majka telo bacila u bunar kako bi prikrila smrt

УЖАС У ГРАЧАНИЦИ: Мајка привредена због смрти детета, у бунар бацила тело, па велики камен!

GRAČANICA - U utorak ujutru u bunaru dvorišta romske porodice Đevljadinović u Gračanici pronađeno je telo dvomesečne bebe! Kako je Novostima potvrđeno u stanici kosovske policije u Gračanici, nestanak su prijavili roditelji oko šest sati ujutru, posle čega su u kuću porodice odmah došli i vatrogasci. Ispostavilo se da je dečaka, prema sopstvenom priznanju, u bunar bacila dvadeset jednogodišnja majka!

- Po prijavi roditelja policija je alarmirala vatrogasnu službu, čiji su pripadnici telo izvadili iz bunara. Hitna pomoć je mrtvo dete prebacila na obdukciju u Prištinu- kažu u policijskoj stanici u Gračanici, gde ne žele da kažu detalje vezane za ovaj slučaj, ali potvrđuju saznanja našeg lista da je uhapšena majka dvomesečnog dečaka priznala zločin i da je policija pokrenula postupak protiv majke koja se sumnjiči za teško ubistvo.

Prema jednoj od nezvaničnih verzija iz ovog romskog naselja, zvanog Romska mahala, u kome živi stotinak porodica, beba se ugušila tokom sisanja, pa je majka telo bacila u bunar kako bi prikrila smrt. Ima onih koji sumnjaju u pomenutu verziju, koji se pitaju zbog čega roditelji nisu pozvali hitnu pomoć kada su videli da se dete guši.

Roditelji, mlađi bračni par Đevljadinović, pored dvomesečnog dečaka bačenog u bunar, imaju i dvogodišnju kćerkicu. Inače, u kosovskoj policiji ističu da je istraga u toku, navodeći da će detaljnije informacije medijima dati po završetku obdukcije.


POSLE BEBE BACILA KAMEN !?

PREMA nezvaničnim saznanjima policija je po prijavi roditelja prvo saslušala komšiju koji je u lošim odnosima sa porodicom Đevljadinović. Uporedo je saslušana i majka dvomesečnog dečaka, koja je tada priznala zločin.

Kako saznajemo iz istrage, majka je prvo u bunar bacila bebu, a zatim veliki kamen kako bi se teže otkrilo da se u bunaru nalazi telo dečaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

slobodanka

27.09.2016. 15:39

@Makarido - Abortus treba da se strogo zabrani u Srbiji. Nemogu da verujem da koriste od tolikih preventivnih mogucnosti.

Makarido

27.09.2016. 17:57

@Makarido - Nije u pitanju samo ni to. Razumem, desi se nekad. Ali i ako se samo tek tako desi, to dete moze da se da u prihvatiliste, postoji puno ljudi koji ne mogu da imaju dece pa usvoje. Neko bi se sigurno starao o njemu.Drugo, neko kaze sa sa decom koja nasanu iz silovanja. Ovkavih abortusa je nesto manje od 1% prema statistici, dakle, skoro da se i ne desava, a isto vazi ovo od gore.