BiH zaustavlja teretni saobraćaj na granici sa Srbijom

Beta

24. 09. 2016. u 23:19

Na graničnim prelazima Badovinci, Sremska Rača i Mali Zvornik u ponoć 24. septembra biće obustavljen teretni saobraćaj za vozila nosivosti veće od 3,5 tone, saopštila je Uprava carina Srbije

БиХ зауставља теретни саобраћај на граници са Србијом

Ilustracija

Na graničnim prelazima Badovinci, Sremska Rača i Mali Zvornik u ponoć 24. septembra biće obustavljen teretni saobraćaj za vozila nosivosti veće od 3,5 tone, saopštila je Uprava carina Srbije.

Kako se u saopštenju navodi, Carina Srbije dobila je od bosanskohercegovačkih carinika tokom večeri usmeno obaveštenje o obustavi teretnog saobraćaja na ta tri granična prelaza.

"Za sada nije poznato do kada će teretni saobraćaj na pomenutim prelazima biti obustavljen", navela je Uprava carina Srbije i preporučila prevoznicima robe da ne idu na granične prelaze Badovinci, Sremska Rača i Mali Zvornik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Saša

25.09.2016. 00:16

U pitanju je zabrana saobraćaja za sva teretna vozila na svim javnim putevima Republike Srpske, i to sutra do 24 sata. Naravno, iz razloga bezbjednosti. Odluku je donio MUP Republike Srpske. Mislim da posljednjih dana imate mnogo senzacionalističkih naslova, što ne ide u prilog listu Vašeg renomea.

Lida Vikovic

25.09.2016. 05:48

Da li smo to prihvatili zdravo za gotovo,postoje li uobicajene situacije kad se rade ovakve stvari ili samo pred referendum Republike Srpske?!Srbija moze mozda da ulozi zalbu na tu odluku iz B i H.

Поштовани из Новости....

25.09.2016. 09:14

Не зауставља БиХ теретни саобраћај већ је то урадила Република Српска ради безбедности око спровођења референдума.... Нема БиХ такве ингернције на територији РС поготово што је у питању српски референдум па би било лепо да објавите исправку како се не би ширила паника а то сигурно није био ваш циљ!