Oduševljeni "srpskim mercedesom": Daćemo vam bolje

“Mercedes" nastavlja saradnju sa "Ikarbusom" i najavljuje isporuke novih niskopodnih šasija i motora "evro 6" specifikacije.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 24.09.2016.

14:52

Oduševljeni
Foto: Tanjug

"'Mercedes' veruje u 'Ikarbus' i nastavak uspešne poslovne saradnje na proizvodnji autobusa u skladu sa savremenim trendovima", direktor "Star importa", zastupnika nemačkog giganta za Srbiju, Rolf Jirgen Zojerle za "Večernje novosti".

On je napomenuo da je obavio niz razgovora sa najodgovornijim ljudima "Mercedes-Benca" i dodao da nema nikakvih prepreka za nove isporuke šasija i motora "Ikarbusu".

To praktično znači, objašnjava Zojerle, da je 'Mercedes' izuzetno zadovoljan dosadasnjom saradnjom i da će, pored aktuelnih modela, zemunska fabrika moći da proizvede i niskopodne autobuse sa "evro 6" motorom, koji će na haubi imati trokraku zvezdu.

"Ono što je najvažnije je činjenica da će 'Mercedes' obezbediti i najsavremeniju tehnologiju 'Ikarbusu'", rekao je Zojerle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

13 h

Podeli: