PS: Sramota kako se ponaša SDS

Pokret socijalista saopštio je da je sramota kako se ponaša SDS, koji nepravosnažnu sudsku presudu objavljuje u medijima.

Izvor: B92

Petak, 23.09.2016.

00:47

PS: Sramota kako se ponaša SDS

"Mi to ne radimo i zato smo ćutali kada je Konstantin Samofalov po istoj tužbi nepravosnažno osuđen u parničnom postupku. Pripadnici bivšeg režima nikako da shvate da je Srbija sada pravna država u kojoj se sudske presude ne komentarišu dok ne postanu pravosnažne", kaže se u saopštenju.

"Pošto SDS nastavlja bahatu politiku Borisa Tadića, Pokret socijalista obaveštava javnost da je Konstantin Samofalov nepravosnažno osuđen u parničnom postupku koji je Aleksandar Vulin pokrenuo pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu i da je prvostepenom presudom utvrđeno da je Samofalov izneo neistinite i netačne informacije o Aleksandru Vulinu", stoji u saopštenju.

Na nepravosnažnu presudu u krivičnom postupku Aleksandar Vulin će podneti žalbu i kao u uvek do sada poštovaće pravnu držvavu, što SDS nikako ne može da razume, navodi se u saopštenju.

SDS je ranije saopštio da je portparol te stranke Konstantin Samofalov nepravosnažno oslobođen presudom Prvog osnovnog suda u Beogradu u procesu koji je protiv njega pokrenuo Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: