Search
Close this search box.

Soraja: Đurićka se prostituisala kako bi platila silikonsku guzu

(foto: Facebook/Soraja Sara Vucelic/Instagram/tamarasstar89)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Facebook/Soraja Sara Vucelic/Instagram/tamarasstar89)

Nekada bliske drugarice, Soraja Vučelić i Tamara Đurić, upale su u žestoku svađu. Nakon što ju je Tamara optužila da je narkomanka, Soraja je odlučila da otkrije javnosti kako je Đurićka platila implante u zadnjici.

„Posle našeg zajedničkog gostovanja u Beču smrdljivko klaberče je u našu zajedničku hotelsku sobu dovelo pedesetdvogodišnjeg Bosanca od 300 kilograma, kog je obrađivivalo sat vremena. Ja sam umorna na recepciji čekala da završi, jer me je zamolila da joj oslobodim sobu kako bi obradila mušteriju. Rekla mi je da joj je novac potreban da se operiše i napumpa zadnjicu silikonom, jer je nema uopšte“, rekla je Soraja za Informer.

„Posle sat vremena čekanja ušla sam u sobu ružne smrdljivice i shvatila da ne mogu tu da provedem ni sekundu. Toliko je smrdelo i bilo aljkavo da sam morala da uzmem drugu sobu i platim iz svog džepa, jer mi nije palo na pamet da ostajem u tom svinjcu gde se čerečila i izdrk*vala sa klijentom. Zbog toga što je svinjče iz Smederevske Palanke štrokavo, svi se sprdaju s njom da je Beograd noću, parizer danju. Kada sam shvatila sa kakvom klošakrom imam posla, odlučila sam da mi takva gradska budala ne treba u okruženju. Pošto je izgubila svog idola, odnosno mene, počela je da mi pakuje i namešta“, završava starleta i dodaje da nema veze sa drogom i da to može da dokaže na testiranju.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI