Search
Close this search box.

Pre 10 godina: Prvo pojavljivanje Kim Kardashian u javnosti

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Paris je 2006. godine izvela stilistkinju Kim Kardashian u grad (foto: PacificCoastNews)

Kim Kardashian je danas jedna od najpoznatijih javnih ličnosti na svetu, ali pre deset godina živela je u senci tada megapopularne Paris Hilton.

Davne 2006. godine svet je bio potpuno drugačije mesto. Nismo se još uvek upoznali sa Kardashianovima, a Kim je bila samo stilistkinja bogate naslednice. Tako je i javnost saznala za ćerku poznatog advokata Roberta Kradashiana i domaćice sa Beverli Hilsa, Kris Jenner. Snimak koji je sajt TMZ predstavio kao prvo Kimino pojavljivanje u javnosti nastao je pre deceniju ispred jednog kluba u Los Anđelesu.

Danas je Paris skoro zaboravljena, a Kim puni stranice časopisa (foto: PacificCoastNews)

Paris je sa stilistkinjom i drugaricom došla da se zabavi, a ispred ulaza su ih sačekali paparaci. Glumica Tara Reid, danas je, baš kao i Hiltonova, skoro potpuno zaboravljena, a tada je bila jedna od najvećih skandal-majstora. Nju obezbeđenje nije pustilo u klub, a pored nje pobedonosto prolaze upravo Kim i Paris.

Snimatelji su tada prokomentarisali da atrkativna crnka ima ‘dobru zadnjicu’ i upravo ona (i kućni video svakako ) su joj deset godina kasnije doneli slavu, bogatstvo i popularnost.

https://www.youtube.com/watch?v=xJ5e-wRfvhE  

POSLEDNJE VESTI